[]

kolestrolü ve trigliserit düşüren meyve ve sebzeler?

sakatat sucuk ve salam gibi ürünlerden uzak durmak dışında(zira bunu yapmaya başladım) bu değerleri nasıl düşürebilirim?




 
maydonoz


  • ernest everhard  (02.05.11 22:16:40) 
bir bardak suya iki tane cevizi koy. sabaha kadar dursun. sabah aç karna suyunu iç, cevizlerini de ye. her gün tekrarla. düşer. bizim ailede üç kişinin kolesterolü var. düşün. ayrıca bunu kime dersen de doğrulayacaktır.


  • bıdıbıdı  (02.05.11 22:24:52) 
meyve sebze dıiında aldığınız kaloriyi azaltın, spor yapın


  • efx  (02.05.11 22:29:49) 
şöyle bir durum var ben koşu ve basketbol olayına girmek istiyuorum ve fakat kalp krizi meselesinden tırsıyorum tv de görüyoruz genç genç bir sürü eleman küt gidiyor eh yıllarca spor yapmadık(sadece 1-2 saatlik yürüyüşler var) şimdi kalbimi yormaktan korkuyorum. ailede kalp hastalığı yaygın .


  • haskoylu deli hasan  (02.05.11 22:38:42) 
günde 4-5 tane ceviz ye.


  • daysleeper  (02.05.11 23:06:03) 
margarinle yapılmış gıdalardan uzak dur. zeytinyağıyla yap yemeklerini. ayçiçek ve mısırözü de dandik yağlardır. hakiki kaliteli tereyağı olursa onu da kullanabilirsin.


  • durdenist  (02.05.11 23:12:43 ~ 23:13:40) 
kolestrolünde bir iyisi bir kötüsü var biliyorsunuz, fındık iyisini(hdl) yükseltir mesela.


  • inthechaos  (02.05.11 23:31:50) 
spor için mutlaka önce doktora danış. sonra da iyi bir eğitmenle yavas yavas baslarsın. cok agır spor yapmadıkca problem olmaz bence


  • heyamo  (03.05.11 02:08:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.