[]

iddaa sistem nedir?

arkadaşlar maddi sıkıntı oldugundan iddaya merak saldım. baska cıkar yol yok

biri bana iddaa sistemin nasıl olduğunu mala anlatır gibi anlatabilir mi


 
mesela 5 maç yazdın sistem 3,4,5 işaretledin. o bütün olasılıklar için kupon yapıyor. koyduğun parayı her kupona bölüyor ve tutan kuponlardan kazandığın parayı alıyorsun gerisi yatıyor. kazanç düşük yani. 5 maç yazık sistem 3 işaretlersen 3 maç tutar diyosun gibi devam ediyor işte.


  • inbiziddid  (02.05.11 16:54:55) 
Murphy Kuralları der ki "Sıkıntınız olduğunda iddaa'yı tutturma şansınız 0'dır."

Şaka bir yana, öyle olunca tutmuyor niyeyse hiç arkadaş; elindekinden de olma derim.
  • uyku inadim inat  (02.05.11 17:02:05) 
sistem şudur:
öncelikle inbiziddid doğru yazmış biraz daha açayım

5 maç seçtiniz, sistem 3 dediniz.

bu şu demek;
ey sevgili iddaa makinesi, sen bu 5 maçı al, 3 maçlık tüm kuponları ayrı ayrı çıkar, işte ben onları oynayacağım.

bu durumda 5 değil 3 maçlık bir sürü kuponunuz olur. ve işin sonucunda o kuponlardan hangileri tuttuysa onların parlarını alırsınız
(sistem 3 diyip 3 maç bilirseniz sadece 1 kupon tutar, 4 maç bilirseniz daha çok kupon tutar ama hepsi 3 maçlık kuponlardır)

bankoyu da anlatayım mı? (evet)

mesela 6 maç oynadınız sistem 4 yaptınız bir sürü kupon oldu (masraf çok)
ama eminsiniz, bir maçı kesin biliyorsunuz o durumda o maçı banko işaretliyorsunuz sistemi 3 yapıyorsunuz. bu da ne demek:
sevgili iddaa, bu 6 maç var ya, işte ondan banko olanı çıkar kalır 5 maç. işte o 5 maçı 3 lü guruplar halinde kuponları oluştur, oldumu? hah, işte o kuponlara benim banko maçımı ekle
(bu durumda sistem 3 ile gelen 3 lü kuponlara 1 de banko ekleniyor 4 maçlık kuponlar oluyor) fakat banko maçınız her kuponda olduğu içn, o maç yatarsa tüm kuponlar yatar.
  • kisa  (02.05.11 18:14:56) 
paraya ihtiyacın varsa eğer hiç bulaşma arkadaşım. eldekinden de olma boş yere.


  • vonflatline  (02.05.11 19:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.