[]

amerikanin böyle bir gündeme neden ihtiyaci var?

yani yok neymis usame bin ladin öldürülmüste, operasyon falan filan hikayesi. bin ladinin aslinda amerikanin ortaya koydugu terorist rol model artik neyse olduguna inaniyorum, yani 11 eylül de dahil olmak üzere herseyin bir film olduguna inandigim icin, hepsi yalan geliyor ama asil sormak istedigim soru su;

neden, ne gerek vardi böyle bir gündeme? neyin alt yapisini hazirliyorlar?


 
aynen, ben de merak ediyorum; neden böyle bir şey yaptılar..?


  • maglev45  (02.05.11 10:53:02) 
olayın doğruluğuna olan inanç hergeçen gün kayboluyordu, ''koskoca amerika bir ladin'i bulamadı, anlaşmışlardı herhalde'' gibi bir algı oluşuyordu. Güven tazelemek, ayrıca Obama'nın oyları için son derece güzel bir yöntem.

Ayrıca kısa sürede başka bir günah keçisi bulacaklarını sanmıyorum. Zaten koydular ebesine dünyanın, kaynaklarıda ele geçirdiler. Göstermelik askerleri geri çekerler artık.
  • alihoca  (02.05.11 10:54:11) 
belki de olanların hepsi gerçek... bir de öyle değerlendirin bakalım...


  • istanbluer  (02.05.11 11:15:30) 
i.milliyet.com.tr

şu çıktı bir de ortaya. insan hiçbirşeye inanmak istemiyor.
  • tuyra  (02.05.11 12:25:23) 
son yapılan anketlerde obama nın oylarında düşüklük görülüyordu.


  • Dharmalı  (02.05.11 13:17:05) 
komplo teorisi 1: bin ladin abd'nin adamıydı. herşey danışıklı dövüştü. zaten bin ladin böbrek hastasıydı, sayılı günü kalmıştı. anlaşma şöyle oldu: ben öldükten sonra, cesedimi alın, operasyonla öldürüldü süsü verin.

komplo teorisi 2: bin ladin abd'nin adamıydı. ama işler çığrından çıktı. abd ıraktı, libyaydı derken hepsiyle birden uğraşamaz oldu, bin ladin'i ortadan kaldırma vakti gelmişti.

komplo teorisi 3: kaddafinin dize gelmesi için, kaçacak yerinin olmadığının, eninde sonunda abdnin eline düşeceğinin anlaması için güzel bir derse ihtiyacı vardı, bkz: bin ladinin sonu. yoksa ortadoğudaki liderler iyice kontrolden çıkacaktı.

komplo teorisi 4: bin ladin abd'nin adamıydı. iç-dış politikada istediği gibi at koşturabilmek için böyle bir korku modeline ihtiyacı vardı. ama artık ortadoğuda yeni hareketlenmeler var ve bin ladin fazla masraflı olmaya başlamıştı. yeni korku modelimiz kaddafi oldu.
  • halanne  (02.05.11 13:51:00) 
bu amerikalılar kadar kolay gaza gelen millet yok


  • vonflatline  (02.05.11 17:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.