[]

saça kına yakmak

merhaba,
sarıya çalan açık kumral renkteki saçıma kına yakmak istiyorum, sözlükte kına - saça kına yakmak vs. başlıklara yazılanların çoğunu okudum ancak birinci elden bilgi almak gibi olmuyor hiçbiri. öncelikle aklıma takılan, kaş mevzusu. açık renkte, pek belirgin olmayan, ancak sarı-kahverengi arası renkte kaşlarım var. bu turuncu-kızıl saçla birleşince çok mu garip görünür? doğallıktan çok mu uzak olur? bir de tabii şu önemli, turuncu mu olur acaba saçım kızıl mı? hiç boyanmadı daha önce. daha kırmızımsı veya daha turuncumsu olması için katmamı önerebileceğiniz ekstra bir malzeme var mı? kendi bilginiz olmasa bile bunu kesin oku diyebileceğiniz linklere de açığım. hatta özelden bana mesaj atın fotoğrafımı falan atayım, ona göre yorum yaparsınız. her türlü bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler!



 
açık kızıl/akmış kızıl/turuncu gibi bir renk olur bence. sen lorealden şunu al:
www.lorealparis.com.tr

açık renk saçların olduğu için biraz daha açık duracak, çok açık da durmayacak. internetteki renkle kutu üstündeki birbirini tutmuyor. benim de saçlar açık kumraldı kızıl istiyordum, bu boyayla boyadım. artık herkesin sorduğu mükemmel bir kızılı var. sokakta bile yanımdan geçerken "saçların boya mı" ne renk, adı ne diye bi çok kişi sordu ciddi ciddi, o derece yani. ya da koleston şarap kızılı al. biraz akınca renk oturuyor ve süper duruyor. ayrıca bu boya çok da akmayan özellikte. anneme palette aldık aylarca aktı. kına saçları besliyor falan diyorlar da şaçında çok kırmızı/turuncu olur sanıyorum. bir de bu boyayı önermemin nedeni amonyak yok içinde. saçı hiç yıpratmıyor. 16 lira ama değiyor gerçekten.

edit: sayfa açılmazsa tekrar dene ye tıkla.
  • bıdıbıdı  (01.05.11 21:39:12 ~ 21:40:01) 
ben yaktım ve hiç pişman olmadım kına müthiş birşey saçlarım artık daha geç yağlanıyor parlıyor ve rengi çok güzel benim koyu kahveydi şimdi kızıllık içeren hoş bir renk oldu ama sen saç ucuna dene bir de karışımlar var çok kızıl istemiyorsan demlenmiş çay suyula falan yap ben öyle yaptım merak ettiğin birşey varsa öm at seve seve cevaplarım


  • hmm  (01.05.11 21:49:02) 
yakmaya karar verirsen kinayi lushtan almani öneririm. caca rouge olarak bir arat istersen.


  • shi aila  (01.05.11 22:01:31) 
herkese teşekkür ediyorum. boya düşünmüyorum aslında ama şu loreal'inki hoşuma gitti, biraz daha bakacağım. bir de araya katılabilecek malzeme merak ediyorum, yani daha cart bir kızıl için soğan kabuğu, daha koyusu için çay yaprağı vs. gibi. bilen varsa paylaşabilir mi?

bir de, lush - bağdat caddesi kapanmış yönünde duyumlar aldım, öyle mi?
  • lucy in the sky  (01.05.11 22:20:26) 
nasıl kezban bir kızıl? kızılın kezbanı olur mu ki ya. of of.


  • lucy in the sky  (01.05.11 22:29:52) 
www.lorealparis.com.tr bu da çok daha açık olabilir bilemedim. ama önce onu boyadım ilk linki. şimdi bunu denicem. bakalım.


  • bıdıbıdı  (01.05.11 23:57:05) 
bir gün biri bunu okur da yararlanır diye yazayım. kınayı yaktım. saçım çok güzel, doğal bir turuncu oldu. cart değil, koyu da değil, gerçekten tam olarak istediğim renk. teşekkürler herkese. :)


  • lucy in the sky  (05.05.11 17:44:31) 
kaslariniza kahverengi kas kalemi cizebilirsiniz, bence siyah olmadiktan sonra orjinali boyamaniza gerek yok.


  • leyla3  (05.05.11 18:01:41) 
lucy, güle güle kullan da merak ettim lush'in kinasini mi kullandin?


  • shi aila  (05.05.11 19:13:59) 
şöyle bir renk değişimi,
i52.tinypic.com

  • lucy in the sky  (08.05.11 02:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.