[]

Değişik psikozlar, ruhsal sorunlar, derin konular

Merhabalar,
Son zamanlarda beynimi yiyip bitiren, beni benden alan ve sirf düşünmiyim diye kendimi meşgul etmeye çaliştigim konular var.

Oncelikle kendimden bahsedeyim. Dış görünüşüm, muhabbetim,maddi olanaklarim, görgüm kültürüm vs'm iyi durumda.

Gecenlerde anormal güzellikte bir kizla tanişip geceyi evde sürdürdük. Sabah uyandigimda onun yuzune onun o güzelligine sahit olarak gozlerimi acmak cok iyi geldi...kendime dedim ki: her sabah bunu gorerek uyansan ömrün uzar lan... hakkaten inanilmazdi ve bir ömür geçerdi kendisiyle...
Ardindan dedim ki daha bir gecede ben bunu yataga atabiliyorsam bununla allah esirgesin evlensek arkami dondugum anda baskasi atar boynuzdan kapilardan geçemem... Hakikaten beynimi çok kemiriyor bu konu... şimdi diyeceksiniz ki zaten gece kulubunde tanişip da bi gecede eve atabildigin karidan ne fayda gelir mazbut sana aşik iyi aile kizini bulup evleneceksin. O zaman yazinin devamini okuyun lutfen...

Dun gece de aylardir tanidigim, yakinda evlenecek olan-sevgilisine tapan, cevresince cok saglam(yani kimseyi yanina yaklaştirmaz sadiktir ve yavsayan erkege agzinin payini verir) olarak taninan bir kizla zaten bolca gorusmek kivaminda ilerleyen ilişkimizi bir sonraki seviyeye taşidik. Nişanlisina yalan soyleyerek benimle dişari geldi şarap içtik takildik sonrasinda da seks olmadi ama seviştik. Her opusmede ne kadar pişman oldugunu soyledi ama sonrasinda yine de devam etti... Yine bir sucum yok zira kiza gunduz bulusmalarimizda defalarca ondan hoslandigimi ve eve atmak istedigimi belirtmiştim. Neticede seks yapilmadi ama nişanlisini öyle ya da boyle aldatti... şimdi bunlari gorunce ben nasil birisiyle evlenirim naparim ne ederim?

Son durumsa butun bunlar olurken sapikça aldigim zevk... kizla oynamaktan, o sevgilisiyle telefonda konusurken opusmekten, alyansini öpmekten anormal haz duydum. normal olmadigini biliyorum ancak kendime itiraf edemedigim psikolojik bozukluklar mi bunlar?

 
iyi götürüyormuşsun kızları, zaten evlenen de pişman.. tipin, paran ve sağlığın varsa daha ne istersin ki... imrendirme duyurusu gibi olmuş...

bir de böyle insanlar görücü usülünü de tercih edebiliyorlar...
  • ermanen  (01.05.11 18:31:11) 
sen böyle düşünceler içerisindeyken, mazbut sana aşık iyi aile kızına yazık etme bence. böyle devam et


  • zeplich  (01.05.11 18:33:42) 
arkadaş saçma sapan dergilerde ufak hoşlantıların beğenilerin peşinden gitmesi öğütlenirken herkese, stepnesi olmayan ilişkiye ilişki demeyen insanlar varken, insanlar evlilik olayına en ufak değer vermezken, aklımı çeldi - kafam karışıktı en büyük özürse bu memlekette yaşadıkların normal.

ilk olay sıradan bi olay. hiç bir şekilde garipsemiyorum. ama bu evlilik olayına biraz fazla muhafazakar bakıyorum herhalde. sevdiğini söyleyen, 3-5 ay sonra evlenecek olan falan filan bi insanın şunları yapması beni deli ediyor.

insanların keyif için istedikleri zaman istedikleri yaşta sevişmesini normal karşılıyorum. ama aynı insanların ciddi ilişkileri varken bu tür olaylara girmesini hiç anlamıyorum, anlamayacağım.
  • repins  (01.05.11 18:43:54) 
ilk olayında bir sorun yok ama ikincisi için... bilemiyorum. psikolojik sorun değil de sanırım evlilik, sadakat, bir ömür boyu hayat arkadaşlığı vs. bunlar senin için bir anlam ifade etmiyor. bu arada şimdi söyleyeceğim şeyde haddimi aşabilirim ama çocuğun yerine kendimi koyduğum için söylüyorum: kızın nişanlısını bir şekilde haberdar et. evlenip geleceğini mahvetmesin böyle bir kızla.


  • onuruno  (01.05.11 19:05:24) 
sen kendi aşağılık komplekslerini, kimseye yüz vermeyen ama sana yüz veren kızdan ve yüzüğünü öperek de nişanlısından çıkartıyorsun, kendince egonu tatmin etmiş oluyorsun. kız da belli ilişkisinden sıkılmış.. ama ne olursa olsun.o kızı bırak git.

bardan kız kaldırmak demeyelim buna çünkü insan aşık olan ve bunu hep isteyen ama bulamayan birisi. sonuçta sen ilk başta o kızla sabah beraber uyanalım ay ne romantik diye evine götürmedin. sevişiriz öle de geçer gider diye götürdün. dolayısıyla ilk başta cinsellik yaşaman ve kızın da boynuna aman evlenmemiz lazım ne ayıp şeyler yaptıuk dememesi de gayet normal. senin arzuların var, onun da arzuları var. algılarını değiştir azıcık. sen ona güven verdikten sonra kız da sana güvenecektir. onunla mutluysan, onunla kalmalısın.

azıcık kendine sor bakalım ben don juan mıyım? işte don juanlık bile özgüven eksikliği-aşağılık duygusunu bastırmak için çıkıyor.

psikolog-enver üniversitesi
  • bıdıbıdı  (01.05.11 19:05:46) 
@repins sana tamamen katiliyorum dostum... işte benim de tam olarak bahsettigim şey bu... yani dişardan bulup eve attigimiz kizla zaten evlenmeyecegiz fakat normal şartlarda dişari da cikmayan, 2 3 ay sonra evlenecek bagli ve mazbut kiz bile bunlari yapiyorsa napariz biz?? boyle bir dunya mi olduk?

onuruno meraba, sevgilisine soyleyip de ayrilmasini saglamak bana hiçbirşey kazandirmaz aksine hem düşman kazanirim, hem mutlu olacak 2 kişiyi ve ailelerini mutsuz ederim hem de kiz basima kalir... hiç gerek yok bence boyle birşeye
  • notorious brklp  (01.05.11 19:52:37) 
Aldatmak, bence karşındakini ne kadar sevdiğinle alakalıdır. Nişanlısını aldatan kız yeterince sevmiyor demekki. Aşkla, gerçek sevgiyle herkes karşılaşamıyor.

Fakat sizinle ilk tanıştığı gün yatağa giren kız birini büyük bir aşka sevebilir ve hayatı boyunca sadık kalabilir.

Evlilik kurumuna ve aşka inancınızı kaybetmeyin.

Anormallik konusunda da yasak olan her zaman daha çekici gelmiştir insanoğluna. Kızın nişanlısı varken sizinle sevişmesi egonuzu okşuyor. Tek bir durumda psikolojik bozukluk denemez elbette. Günün birinde sadece evli ve nişanlı bayanları cezbetmeye çalışır halde bulursanız kendinizi, o zaman korkun.
  • samansapı  (01.05.11 20:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.