[]

interrail vize ispanya (ispanyolca küfür bilen?)

sevgili batı'nın ahlaksızlığını alanlar,

biz üç arkada$ (biz üç ki$iydik) ispanya'dan ba$layarak interrail-fly yapmaya karar verdik. istanbul barcelona, milano istanbul uçak biletlerimizi ve interrail biletini aldık. ben ye$il pasaportlu olduğumdan vizeye i$im dü$medi.

arkada$lardan birisi ispanya konsolosluğuna gitti; evrakları tam olmasına rağmen, otel rezervasyonu beğenilmedi. (ki onu bile yapmı$tı göstermelik 2-3 gün $eklinde) oradaki görevli '30 haziran 2 ağustos boyunca oradasınız, her gün için rezervasyon yaptırmanız gerekiyor' demi$) bizim çocuk 'manyak mısınız, nerden bileyim 35 gün nerede olacağımı; farklı farklı ülkeleri gezeceğiz zaten, hep ispanya'da durmayacağız ki' demi$. (adam haklı beyler)

rezervasyon genelde kredi kartına en az 2-3 € kestiğinden ve arkada$ın kredi kartı olmadığından tanıdıklarından bir daha kredi kartı istemek de istemiyor. ön ödeme almasa bile kredi kartı tescili gerektirmeyen bir yerler bulamadık öncelikle. var mıdır aha da bu diyebileceğiniz?

secondly; bunlar banka hesabında biraz para gözüksün mantığında olduklarından, arkada$ konsolosluğa gitmeden hesabına 4000 tl kadar bir para aktardı (ondan önce 0'a yakındı) oradaki aynı kadın demi$ ki: 'son 3 ay içindeki hesap ekstrelerini de' getir) bizimki onu da götürünce oradan da patlayabilir mi? öyleyse niye böyle anne?

finally; ba$ka kıllıklara maruz kalabilir mi, kalamaz di mi?

 
kendi hesabına para yatırmaktansa aileyi sponsor gösterip onların hesaplarını-gelirlerini ispatlayan belgeler götürmek daha iyi olabilir belki.

ben kanada öğrenci vizesi için bir yıllık hesap dökümü götürdüm.. her türlü kıllığı yapabilirler. bir de fransa iyi diyorlar vize konusunda, fransa'ya da gidecekseniz fransadan alsın bence. schengeni italyadan almıştım ama hostel rezervasyonu benden de istemişlerdi.
  • fortisvita  (01.05.11 15:37:28 ~ 15:39:57) 
hesabının yanısıra aileyi de sponsor gösterdi. (ilgili belgelerle)

bir de hani olmaz ya, arkada$lara vize çıkmazsa, tek ba$ına giden birisi uzun süre oralarda kalıp iyi zaman geçirebilir mi? (mümkün mü teoriden öte pratikte)
  • ateistanbul  (01.05.11 15:45:22) 
ben 15 gün gittim tek başıma. hatta özellikle tek başıma gittim biraz kafa dinlemek için. zaten hostellerde kalırsan bir ton insanla tanışıyorsun, muhabbet dönüyor. hele benim gibi fotoğrafa da meraklıysan bütün gün gez-dolaş kaybol işte şehirlerde, oluyor yani.


  • fortisvita  (01.05.11 15:48:20) 
35 günün rezervasyonunu yapmıştım ben vizeye başvururken(booking.com'dan beleşe), bir de kağıda yazı olarak yazmıştım şurada şu kadar kalıp şunları yapacağım diye. yunanistan 2 günde vermişti vizeyi

yapmanız gereken bu. 3 günlük rezervasyonu tabii ki kabul etmezler.

arkadaşınız bariz bir şekilde haksız.
  • isyanim var ulaan  (01.05.11 18:25:26 ~ 18:25:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.