[]

duyuru'nun moderasyonu

selamlar,
bir iki hafta önce bu konuda bir şeyler söyleyince bi ton artislik gördüm, kaypaklık gördüm.

memnun musunuz lan hala?

 
aktif modlara lafım yok. galadnikov, fader falan iyi. ama zaten 8'de 4 mü ne çalışıyor. ekstra birkaç kişi daha alınsa iyi olur.

bugünkü olay da tam olarak kör saate denk gelmiş anladığım kadarıyla. bu denli hit alan bir sitede dönüşümlü olarak her an bir mod bulunmalı bence.
  • sen git ben geliyorum  (01.05.11 02:42:28) 
bugünkü olay?

öteyandan > barınaklara yardım konusunda bir başlık açıyoruz 4. defa yukarıda kalmasını rica ediyoruz ancak moderatörler ilgisiz.. Bu yüzden modlar bana o kediyi tekmeleyen elemanlar gibi geliyor. oh içim rahatladı...
  • maxpainn  (01.05.11 02:47:58) 
söylemekten bıkmadan tekrar edeceğim, duyuruların altına eklenen "yukarı alır mısınız" istekleri yerine, bir mesaj atın. bu mesaj durumunda olabilecek en kötü şey, gördüğümüz an meşgul olmamız. ve bir süre sonra size dönüş yapmamız. (şimdi hatırladım, comptrol'un sözlükten mesajını. bölümdeyken okumuştum. sonradan başka işler girince unutmuşum. bunun için kusura bakmasın)

@sen git, 8'de 4'ünün çalışması gibi bir durum yok moderasyonun. herkesin gönüllü olarak yaptığı bu ekstra işte, "abi sen geceleri uyuma, sitenin başında dur." gibi bir yükümlülük de yüklenmiyor kimseye.

@want2die, onu görmemiştim abi ben ya:\
  • dambil  (01.05.11 02:53:11 ~ 02:53:53) 
sahibi geldi beyler dağılın. yetkili abi sayısı arttırılırsa gece kalabilecek adam sayısı da artar, öyle olsun bence.


  • karlmarx  (01.05.11 03:17:08) 
su yukari alma isine ben biraz kod yazayim.


  • compumaster  (01.05.11 04:53:41) 
Moderasyon bence elinden gelenin en iyisini yapıyor. Türkiye'de geceyken mesela Amerika'da gündüz oluyor ve eminim buraya Amerika'dan takılan birileri vardır. Onlar moderatör olmaya ne kadar yatkın, bakmak lazım tabii.


  • sourlemonade  (01.05.11 10:23:45) 
o kadar devrim yaptık akıllanmadınız mı ULAN !!!! daha kaç devrim gerekicek akıllanmanız için, daha önce yaptık gene yaparız!!!!iiii!!!11


  • cedric tweedledee  (01.05.11 10:57:43) 
o/ o/

duyurucuyuz haklıyız
yönetimi ezeriz!!!111

DAĞITIRIZ LA BURAYI!!! BUNU BÖYLE BİLİN!!!BİR
  • cedric tweedledee  (01.05.11 12:00:18) 
www.youtube.com

bütün bunları yaptık!! daha fazlasını da yaparız

_____________________________________

İmza: Devrimci Duyuru Gençliği
  • cedric tweedledee  (01.05.11 12:08:44) 
vay amk sözlük ruhu ölmüş, millet götünü kadlrıamıyor ake.. bir zamanlar buralar devrimci kaynardı billa : ((


  • cedric tweedledee  (01.05.11 18:25:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.