[]

icradan nasıl araç alınabiliyor?

Arkadaşlar, icradan araç almak hakkında gerçek anlamda bilgisi olan, fikri olan var mı? Varsa yardımcı olabilir mi? Ben 15000 tl gibi bir sermayeyle, icradan araç alıp, satarak üç beş bir şeyler kazanmak istiyorum; zahmetini de çekerim problem değil... Ama prosedürü nedir, nasıl girilir, nasıl yapılır tam anlamıyla bilmiyorum... İnternette senelik ücretle üye olunan danışman şirketler var, sizce üye olmaya değer mi? vs, vs, vs... Özellikle ilk elden tecrübeli olan arkadaşların fikirleri çok önemli, saygılarımla...




 
tek arabalık değil ama biraz sermayen vara o firmalara para ver, üç beş derken bakmışsın iyi kazanıyorsun ;)


  • alchemistt  (01.05.11 02:13:50) 
sahibinden.com'da ilan veren icra daireleri görmüştüm.


  • hevipeyra  (01.05.11 02:32:06) 
açık artırmalara falan katılıyorsunuz. eskidji de bazen ilanlar çıkıyor, icralık araçlar için. bunun dışında açık artırma yer ve saat bilgileri olan siteler de var.

yalnız bunun da piyasası var. galericiler gelip alıp gidiyor. siz de bu işin ticaretine girmek isterseniz muhtemelen fiyatı artırıp zararına bile olsa size bırakmazlar diye düşünüyorum.
  • sttc  (01.05.11 02:59:30) 
açıkartırmayı vs, biliyorum da... yok işin mafyası var, yok yedirtmezler; yok öyle ucuza gelse herkes oradan alırdı diye binbir tane geyik dönüyor etrafta... arkadaşlar, sene olmuş 2011; sahi hala mafya adı altında, bizi tehditle ihaleden uzaklaştıracak adamlar var mıdır oralarda ya?


  • dergus  (01.05.11 03:22:29) 
icra memurları o tür ihaleleri gizlice haber verip eşe dosta aldırıyorlardır malları merak etmeyin.yedirmezler yurdum insanına ucuz malları


  • withoutea  (01.05.11 08:04:43) 
icra memurlarının bile mafya ile bağlantısı var desem ne dersiniz? sözüme herkes alınganlık etmesin. yalnız yıl olmuş 2011, bura dağ başı mı mafya nalaka demeyiniz... bal gibi oluyor. sakat işler bunlar. kolay kolay size bi şey düşüreceklerini sanmıyorum.


  • evegirmekistemiyorum  (01.05.11 10:16:45) 
Sene 2011 olmuş ne mafyası mı?

İstersen bir dene bakalım, mafya var mı yok mu bizzat tecrübe edersin
  • efrasiyab87  (01.05.11 12:12:39) 
mafya hocam, çatır çatır hemde. çok büyük paralar dönüyor, sanırmısın dışardan elini kolunu sallaya sallaya gelen birine yedirsinler.


  • arph  (01.05.11 14:31:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.