[]

İlandaki ürünün ederi ? (pc)

urun.gittigidiyor.com bu ilandaki ürünün ederi doğru mudur yada ne kadar eder bilgili arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim..




 
değil bence. hatta biraz bokunu çıkarmış diye düşünüyorum..


  • isyanim var ulaan  (30.04.11 00:57:19) 
@saiko, 1000 lira bile fazla bence. Kafadan bir hesapla 750 civarı bir fiyat çıkardım. Kasa, HDD, fanlar, kart okuyucu, DVD-ROM gibi zımbırtılar para etmez zaten. Hepsini toplasan 50 lira yapmaz yani, geri kalanlar da çok eski ve fiyatı piyasada inanılmaz düşmüş parçalar.


  • supreme vampiric evil  (30.04.11 04:16:20) 
çok iyi oyun bilgisayarı ayağı ile satmaya kalkıyor. söylediği ekran kartı 2008 model. fazla süslemiş yani :)


  • ben smyrna  (30.04.11 08:08:14) 
monitor var ben bi orayı tam hesaplayamadım o yüzden 1000-1100 gibi dedim


  • saiko  (30.04.11 12:27:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.