[]

köpeğim tuhaf davranmaya başladı?

evimde baktığım 7 yaşında bir pitbullum var. son iki gündür hiç yapmadığı hareketleri yapıyor. sürekli halıları koltukları patileriyle kazmaya çalışıyor. kafasını yerlere sürtüyor. dişlerine baktım bi sorun göremedim. ateşi biraz yüksek gibi geldi, yanıma gelip bişeyler istiyor ama anlamıyorum. değişik bir vikleme sesi çıkartıyor. canı yanıyor gibi. pati altlarını kontrol ettim bişe yok. daha önce başına benzer şeyler gelmiş arkadaşlar fikir verirse sevinirim.bir gün önce dijital radyo yemiş :) acaba elektronik devre elemanlarından zehirlenmiş olabilir mi? veterinere götürecem bu akşama doğru ancak veterinerlere hiç güvenim yok. aşı yapmaktan başka bi şeyden anlamıyorlar.
yeni farkettim gözünün çevresinde su toplamış gibi baloncuklar oluşmuş



 
disiyse hamile mi acaba?


  • roadrunnerr  (29.04.11 14:49:04) 
virüs belli ki. hastalanmış hayvan. veterinere güvenmiyorsanız buraya duyuru açın ve güvenilir veteriner sorun. daha geçen gün vardı. değiştirin veterinerinizi.


  • sen git ben geliyorum  (29.04.11 14:50:10) 
köpek erkek. evin olmadık yerlerine saklanmaya başladı. zannedersem gözle ilgili bir problemi var


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (29.04.11 15:21:38) 
hangi şehirdesiniz?


  • mahnita  (29.04.11 15:31:13) 
köpek beslemedim ama eğer öyle acaip şeyler yediyse tehlikeli olabilir. nat geo tvde köpeğim ne yedi diye bir program vardı bir kaç kere izledim, ordan öğrendiğim kadarıyla köpeklerin yedikleri şeyler geç kalınırsa böbrek yetmezliğine kadar götürüyor. bence bir hayvan hastanesine götür röntgeni falan çekilsin. ihmal etme.


  • yue  (29.04.11 15:43:11) 
bizim köpeğimiz oyuncağını yutmuş ve o da bağırsağını bloke etmiş. o da benzer hareketler yapıyormuş, yani toprağı kazıp karnını kazdığı yere yatıp, karnını rahatlatıyormuş.

bizim veterinerler de, aynen sadece aşı yaptılar ve serum verdiler. sonunda köpek iç kanamadan öldü.

bence bir rötgen çektirin, daha sonra keşke demezsiniz.
  • sheba and the albino girls  (29.04.11 15:51:20) 
@mahnita adanadayım.
bugün götürdüm veterinere alerji dedi iki iğne yaptı yolladı, mamasını kestim pirinç yediriyorum. halıları kazmaya çalıyor, yerde yatıyor.(normalde koltuğuna çıkar yatar) galiba dediğiniz gibi en iyisi röntgen çektirmek.

  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (30.04.11 02:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.