[]

Kız çocuğuna hediye

-2. Dereceden Aciliyetli Soru-

7 yaşına girecek olan yeğenimin bugün doğum günü. Herhangi bir hediye almadım. Sizce ne alabilirim? Saat 6'ya kadar vaktim var. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kıyafet mantıklı gelmiyor, oyuncakla da oynamayı sevmiyor sanırım.

-2. Dereceden Aciliyetli Soru-

 
Pembe, tüylü bişiler.


  • sourlemonade  (29.04.11 13:21:15) 
şirin mi şirin bir ayakkabı olabilir küçük hanım için.


  • koskoca devletin adi osmanli lan  (29.04.11 13:22:25) 
nerdesin? onu söylememişsin. acil bir accesorize veya benzeri bir dükkan bul. pembesinden yaldızlısına sürü sürü şey var. bir taç veya toka, kalem kutusu herşey olabilir.


  • mea maxima culpa  (29.04.11 13:36:38) 
İstanbul'dayım. Yakınlarımda alışveriş merkezi ya da AVM falan yok esasında. Ama büyük kırtasiye ve oyuncakçı var bir tane.


  • g man  (29.04.11 14:44:57) 
en mantıklısı kırtasiyeye girip tezgahtardan yardım istemek.

7 yaşında olduğuna göre okula başlamıştır. her türlü cicili bicili defter, kalem, silgi hoşuna gider. bunlardan birkaç tanesini topla bir paket yaptır
  • mea maxima culpa  (29.04.11 15:03:42) 
boya kalemiiiiii renk renk çantası da olanlar var beni bile cezbediyor bu yaşta!


  • mahnita  (29.04.11 15:32:15) 
dediğiniz saat geçmiş ancak yine de bir faydası olursa,küçük mikroskop alın derim ben.
o pembe cici şeylerden çok vardır muhtemelwn. belki hiç kullanmaz ama belki de bir merakın başlangıcı olursunuz. benim küçükken vardı.

  • simten  (29.04.11 19:27:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.