[]

Free Download Manager

Arkadaşlar,

Rapidshare premium account'um var. Ve dosyaları indirmek için de free download manager kullanıyorum. Ama 2 tane problem var:
1) Dosyaları normal normal indirirken birden mesela sunucuyla olan bağlantı kesildi, tekrar başlatılıyor diyor hooop kalan %60-%70 herneyse birden bitiveriyor. Haliylen inmiyor o dosya, yeniden indirmek zorunda kalıyorum.
2) Aynı şey oluyor, normal normal inerken birden bitiyor bi bakıyorum 391kb buyukluğunde bişey inmiş. (alakasız bişey)

Account user name ve passwordumu kaydettim FDM'nin içine. Onda bi sorun yok. Yani html sayfası inmiyor, ona eminim. Normal normal başlıyor 50-60 mb olmuş mesela download. Toplamda 150mb'lık bişeyse birden bitiyor.

Forumlarda araştırım biraz. Gidip rapidshare web sayfasındandan, options'tan direct downloads'u active edin diyordu. Yaptım yine bişey farketmedi.

FDM'nin içinde bi ayar var "sunucu devam desteği sağlamıyorsa indirmeyi yeniden başlatma" diye. Bunu aktif mi yapacaz pasif mi acaba?

Neden boyle oluyor anlamıyorum. Diğer download manager'leri denedim. Onlar bundan beter. En iyisi yine bu gibi geldi ama bunda da böyle bi problem var işte.

Var mı acep yardımmcı olabilecek?

 
bu gibi sorulara hep aynı cevapları veriyorum ama deneyin bence.

forum.donanimhaber.com
  • etna  (23.03.08 14:32:46) 
Etna verdiğin linkte benim sorunumla ilgili birşey anlatmamış. Ama kısaca internet download manager'a mı geç diyorsun yani? :)

Eğer buna çare bulamazsam onu da deniyecem ama, bakalım...
  • someka  (23.03.08 14:44:31) 
idm daha iyidir ona geç.


  • sourlemonade  (23.03.08 15:29:31) 
evet kesinlikle idm ye gecmelisin
diyorum

  • etna  (23.03.08 23:56:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.