[]

[Web Hosting] Hostgator v.s GoDaddy

Ayriyetten domain de alacagim. Kuracagim site Turkiye'deki kullanicilara yonelik olacak. Sorularim sunlar;

1-) Turkiye'de yer alan bir datacenter'a sahip hosting firmasindan almak yerine bu iki firmadan birinden almak sorun teskil eder mi hiz acisindan?

2-) Iki site de dunyanin onde gelen sirketlerinden. Her daim up degil mi server'lari? Herhangi bir sorunla karsilasan oldu mu?

3-) Hangisini tercih ediyorsunuz? Ne icin?

4-) Ayriyetten domain de alacagim; nette okudugum yorumlarda domaini godaddy'den, hosting'i hostgator'dan alin denmis. Ama bir aciklama yok. Neden boyle?

5-) Alacagim hosting derhal kullanima acilir mi odemeyi yapar yapmaz?

TESEKKURLER

 
1-2-3-4-5= www.gkg.net


  • ben smyrna  (28.04.11 21:15:34) 
uzaklarda aramayın derim:

www.hostbul.net
  • ron dennis  (28.04.11 21:47:27) 
Hız, Türkiye'deki sunucuya göre farkedecektir tabii ama iyi bir şirketten sunucu kiralarsanız arada uçurumlar olmaz. İki firmanın da sunucuları iyidir ancak her şirketin iş kalemlerinden bazılarına daha ağırlık verir. Bu yüzden GoDaddy alanadı konusunda daha iyi iken, Hostgator da hosting üzerin yoğunlaşmış, bu konuda isim yapmışlardır. (Hostgator Türkiye'de de Türkçe faaliyete başladı sanırım)

Ödemeyi kredi kartıyla yapacaksanız hesabınız hemen açılır.
  • Rochefort  (28.04.11 22:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.