[]

kız meselesi

olm hiç adedim değildir böyle duyurular şeyapmak ama bilemedim şimdi ne yapacağımı. tamamen benim mallığım ama.

özet geçiyorum;
abi bi kız vardı güzeldi sanki, hala güzel. tatlı da bişiy böyle ilgim vardı bu hatuna ama o zamanlar olmasa da olurdu işte. sonra bir arkadaş geldi, abi dedi bu kızdan hoşlanıyom dedi benim kızı göstererek. abi seviyorsan git konuş bence deyip yol gösterdim buna mal gibi, çok tatlı bir insanım ama böyle bir salaklık yaptım işte. bu arada kızın da bana baktığını görüyom neyse efendim kız bu elemanı reddetti ama bana bakmaya da devam etti, etkiliyo bakışları. başlarda olmasa da olurdu ama şimdi olsun istiyorum deli gibi ama ne yapacağımı bilemiyorum.

ne yapayım?

çocuk arkadaşım.

biraz ciddiyet.

 
önce arkadaşına gideceksin sen öyle deyince ben diyemedim ama ben de hoşlanıyorum diyeceksin. bir de ben deneyeceğim şansımı diyeceksin. izin istemyeceksin kural bu. bilgi vereceksin. sonra da gidip yazacaksın. o arkadaşın ile arana uzaklık girecek çünkü adam hoşlanıyorum demiş gelip kızın olduğu ortamda takılmak istemeyecek doğal olarak. bunu kabullen. bir de unutmadan adam liseli beyler :D


  • ayiadam  (28.04.11 19:28:44) 
arkadaşına durumu aynen bu şekilde dürüstçe anlat.
düzgün bi adamsa ses etmez zaten. gider konuşurusun kızla da sonra.

lö lö yapmaya kalkarsa bas tekmeyi gitsin (arkadaşa)
böyle bi durumda lölö yapmak için ağır hıyar olmak lazım. öyleyse de işin olmasın zaten öyle bi adamla...
  • delfina  (28.04.11 19:30:09 ~ 19:30:42) 
guzeldi sanki, ilgim vardi vs diyorsunuz. Bence arkadasiniz da ilgilendigi ve kiz da israrla size bakis atmaya devam ettigi icin buyuk ihtimalle ilginiz suni olarak depresmis. Bir, hayir iki hafta zaman verin kendinize, kizla takilmadan vs, duygulariniz hala ayniysa harekete gecmeyi dusunun.


  • leyla3  (28.04.11 19:31:34) 
bırak bu işleri otur ders çalış.abi sözü olsun sana.


  • mori  (28.04.11 19:31:53) 
arkadaşın çok yakın değilse ben olsam söylerdim ama arkadaşım çok yakınsa söylemezdim.eger çok yakın değilseniz sen de söyle derim.


  • qweqwe  (28.04.11 19:31:59) 
çok yakın arkadaşınsa içinde öldür bence. "kız senden hoşlanıyosa bile" öldür. kız mevzusu için değmez.


  • aydogank  (28.04.11 21:08:40) 
arkadaşını sırtından vurmuş olursun panpa.


  • durdenist  (28.04.11 21:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.