[]

google chrome'da şifre hatırlama

malum browserlar şifrelerini sizin için kaydediyor ve tekrar tekrar şifre girmenize gerek kalmıyor.

chrome kullanıyorum. üniversite portalımın kullanıcı adı ve şifresini otomatik giriyordu kendi. ama nedense artık girmiyor. her seferinde kendim girmem gerekiyor. şifreyi
kaydet uyarısı da gelmiyor.

bu işlemi manuel olarak nasıl yapabilirim?

 
seçenekler>kişisel öğeler>şifreler>şifre kaydetmeyi öner seçeneği işaretli olmalı.


  • ahmet demir  (27.04.11 15:36:43) 
şifre kaydetme öner açıkmış zaten. zaten diğer sitelerde ilk giriş yaptığımda öneriyor hali hazırda. ama dediğim gibi üniversitemin portalında sormuyor artık bunu. siteden de bi sorun olduğunu sanmıyorum.

manuel , elle şifremi hatırlatmasını sağlayamazmıyım. öyle bir uygulama yok mu?
  • harrage  (27.04.11 15:43:20) 
yok.


  • benlik bu kadar  (27.04.11 15:44:42) 
seçenekler>kişisel öğeler>şifreler>kaydedilen şifreleri yönet ' ten istisnalara gel. büyük ihtimal istisnalar kısmındaki site isimlerinde senin okulun portalı olması lazım. bunun sebebi senin bilgisayarından baska bir arkadasın aynı portala giriş yaptıysa ve üst tarafta şifre hatırlatma panelinde bu sayfa için asla'ya tıklamıştır. sorun bundan kaynaklı olmalı.


  • conquerror  (27.04.11 16:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.