[]

Evde Şınav/Mekik

Ben 1.85'e 72 kilo, biraz göbekli bir insan evladıyım. (Adım Meriç, sarışınım, İzmirliyim keh keh)

Yav diyorum evde şınav mekik çeksem, en azından göbeğim olmasa falan, böyle nasıl yapılmalı bu işler?

Kaçla başlayıp kaç kaç arttırıp devam etmeli mesela? Günde ne kadar yapmalı?

Edit: Arkadaşlar eritmek değil, kas yapmak amacım.

 
o boy/kiloya nasil gobekli oluyorsun yahu? en az 80 olman lazim o boyla gobekli olabilmen icin. sporla gobek gitmez, diyetle gider.


  • comptrol  (27.04.11 15:23:29) 
hacı ben 1.70'e 75 kilo. göbek falan yok. yanlışın var :)


  • contavolta  (27.04.11 15:25:06) 
Yav öyle çok bi şey yok işte de, böyle sıkınca ele geliyo. Göbek yok olsun istemiyorum zaten hani, kas mas belki bi ihtimal? Pek anlamıyorum bu işlerden, daha önce hiç spor salonuna falan da gitmedim.

Şınav mekikle ne olur şimdi (Bakkal amca bu paraya ne olur?) onu konuşalım, uygun bi şeye anlaşırız.

Yani kollarımda kassız falan. İnsana benziyeyim istiyorum işte.

Bi de yaş 19.
  • 3 atli 7 katli  (27.04.11 15:26:10 ~ 15:26:50) 
o kiloyla göbek olması imkansız, kol bacak falan aşırı ince olmalı belki öyle
evde çeşitlendirilmiş şnav + mekik artı diyetle başarıya ulaşılıyor

  • stereomind  (27.04.11 15:26:18) 
Çeşitlendirilmiş derken? Nasıl yapacaz ne yapacaz? Sordum biraz da öyle düz çekmicen hacı bişeyleri var, bak onlara onları takip et falan dediler?


  • 3 atli 7 katli  (27.04.11 15:27:26) 
o boyla gobek olmaz diyenler skinny fat kavramindan habersizler.

olay boy kilo ile degil, yag-kas orani ile alakali. adamda kas yok denecek kadar azdir, yag orani fazladir; tipki benim 18 yasindayken 183 boya 74 kilo olup da gobegimin kat kat olmasi gibi. bilmeden kendinizden emin sekilde sallamayin, biraz arastirin.

soruyu sorana gelirsek; gobek sinavla mekikle gitmez. yediginden fazlasini harcayacaksin. lakin sen o gobegi eritsen de iyice celimsiz bir sey olacaksin.

yapman gereken bir spor salonuna yazilmak, adam gibi beslenmek ve agirlik kaldirmak. forum.bodybuilding.com a gir ve body transformation bolumundeki fotograflara bak gaza gelirsin
  • no christ requiress  (27.04.11 15:47:28) 
Hacım şöyle diyim, benim spor salonuna gitme imkanım yok, ne maddi ne zaman olarak.

Hani evde az da olsa şınav mekikle halleder miyim diye düşünüyorum? İmkanı var mıdır? Yoksa boş çaba mı? İmkanı varsa nasıl bir program izlenmeli?
  • 3 atli 7 katli  (27.04.11 16:14:53) 
mekik-sinav kas yapar, gobek eritmekle yakindan uzaktan alakasi yok. gobek eritmek icin az calorie ve kosu/yurume lazim.


  • blackworld  (27.04.11 17:40:02) 
  • uykusuz her gece  (27.04.11 20:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.