[]

Pharmaton karın ağrısı yapar mı?

Son zamanlarda karın ağrısı sorunu çekmeye başladım. Yiyeceklerimde yada yaşantımda bir değişiklik yok ama geceleri karın ağrısı ile dalıyorum uykuya. Artık akşamları olan karın ağrısı gündüzleri de olmaya başladı.

ben bu pharmaton denen naneden şüpheleniyorum, mide ağrısı değil kesinlikle bildiğimiz karın ağrısı.

var mı böyle bir şey, bu arada ben bu kadar saçma bir ilaç daha görmedim. Hiç bir faydası olmadı bana, bulantı da cabası.

 
ben 4 sene önce kullanmıştım bir şey olmamıştı. ama sizin dediklerinize bakılırsa sizde yararı yok zararı var.


  • sen git ben geliyorum  (27.04.11 11:14:14) 
ben ki çok hassasımdır, bi kere bulantı hariç, hiç yan etkisini görmedim.


  • mahnita  (27.04.11 11:28:06) 
Benim midem hassas değildir, sabahları aldıktan sonra 1 ile 4 saat süresince midemde ağrı, kazınma gibi hisler yaratıyordu, öğlen yemeğinden sonra geçiyordu.


  • nicin ben  (27.04.11 13:33:55) 
zamanında üniversite sınavına hazırlanırken bünyem zayıflamasın diye doktor bana one a day önermişti (dişi kişiyim). ancak vitaminleri kullanmaya başladıktan bir süre sonra halsizlikle başlayan süreç, şiddetli karın ağrısı, ishal ve mide bulantısı şikayetleri ile beni yatağa düşürerek son buldu. doktorum vitaminlerin ağır geldiğine karar verip değiştirmişti.
kısaca; oluyor öyle.

  • balik kraker  (27.04.11 16:33:21) 
biraz araştırdım. Pharmatonun dışında o çikolata kokulu kaplama lesitinmiş ve lesitin karın ağrısı ve mide bulantısına yol açabilirmiş.

Ayrıca sabah 1 adet içtiğim hapın gece yarısında bile karın ağrısı sebebiyle beni uykumdan uyandırması bana bu ilacın pek iyi gelmediğini söyleyebilirim.

galiba en mantıklısı ilacı bırakmak, öyle yapıyorum. Bakalım neler olacak.
  • beholderrulez  (27.04.11 16:48:33 ~ 16:49:35) 
evet karin agrilarimin sebebi bu ilaçmiş.


  • beholderrulez  (29.04.11 11:04:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.