ankara'ya taşınmam sözkonusu ve ankara'yı hiç bilmediğimi farkettim. aslında ankaralı sayılırım ama hiç orada yaşamadım.eğer olursa, esenboğa havalimanı'nda çalışacağım ve buraya yakın aynı zamanda da merkeze yakın bie yerde oturmak istiyorum. sizce nereler uygundur? mesela, altındağ, keçiören taraf
ankara'ya taşınmam sözkonusu ve ankara'yı hiç bilmediğimi farkettim. aslında ankaralı sayılırım ama hiç orada yaşamadım.
eğer olursa, esenboğa havalimanı'nda çalışacağım ve buraya yakın aynı zamanda da merkeze yakın bie yerde oturmak istiyorum. sizce nereler uygundur? mesela, altındağ, keçiören tarafları nasıldır?
0
sadece ikisi seçeneğin varsa altındağ keçiörene göre daha iyi.
lakin özel arabam var ve yol giderim diyorsan ümitköy gayet iyi bir semt
edit gerçi arası 40km'miş. tercihe bağlı
edit 2: saatte 100km hızla gitsen yarım saat sürer.(çünkü çevre yolundan gidiyorsun yol boş lakin benzin masrafı falan olacaktır). aydınlıkevler iyi mekan ama biraz sıkıcı.
0
ümitköy-esenboğa arası 50 km. daha makul mesafelerde bir yer olsa daha iyi sanki.
0
altındağ'da kalacaksan aydınlıkevleri tavsiye ederim. temiz ucuz sayılabilecek hem merkeze hem de havaalanına yakın bi yer.
(bkz:
aydınlıkevler)
0
hareket saati gecmis otobus kaptani
(
26.04.11)
kesinlikle aydınlıkevler derim, çok sayıda hostes, hava alanı çalışanı burayı tercih ediyor. hem ulaşımı kolay, hem de keçiörene kıyasla daha elit olması bakımından.( kızılaya da 15 dakikada gidersen belki de ankara'nın en fazla otobüsü olan semtidir.)
0
josephinebrunsvik
(
26.04.11)
ankara üni ziraat ve veterinerlik bölümlerinin de olduğu çevresinden görece daha medeni bir semt aydınlıkevler. esenboğa'ya olabilecek en yakın ve en yaşanabilir yer. ben de havaalanı yolunda bir yerde çalışıyorum. aydınlıkevlerden çıkınca medeniyet bitiyor zaten. ankaradan çıktığını hissediyorsun net biçimde
0
maltepe-tandoğan taraflarını da tercih edebilirsin, tandoğan alt geçidi'nden gar'ın önüne çıkarsın oradan da havaalanı otobüsüne binebilirsin. (ulaşımı neyle sağlayacağını bilmediğim için böyle bir öneride bulunuyorum). ya da kızılay'a yürüyerek gidebileceğin anıttepe-kolej-kurtuluş-küçükesat ve seyranbağları gibi semtleri önerebilirim.
0
aydınlıkevler iyi bir seçenek gibi duruyor. geriye bir tek pazartesi günü yapacağım iş görüşmesi kalıyor:)
0
beşevler tarafı da olabilir, arabayla ya da servisle işe gideceğinizi düşünürsek. 5 km farkediyor sadece.
0