[]

alerji mevsimi

sevgili "bahari alerjileriyle karsilayanlar!"

bugun 5 dakka icerisinde 30 kere hapsurmak suretiyle baharin geldigini idrak etmis bulundum, simdi de gozlerim ve burnum akiyo. Tam dersler finaller projelerin yogun oldugu bu donemde ayakta kalmam, uyumamam lazim.

Var mi uyutmayan antihistaminik bilen?

iki sene once aerus tam derdime deva olmusken gecen sene gozumu acamadim. Acaba ilaca bagisiklik gibi bi durum olmus olabilir mi?

 
telfast vardı, bana iyi gelirdi.


  • hadii  (26.04.11 21:26:12) 
crebros veya zyrtec' deneyin. aerius ile aynı kuşaktandır, uyku yapmamaları gerekir ama kişisine göre değişir.

@bipolar telfast birinci kuşak antihistaminik, kan-beyin bariyerini geçer, uyku yapar.
  • elenika  (26.04.11 21:26:19 ~ 21:27:06) 
antihistaminik bağışıklık yapmaz. bu sene alıp kullandın mı aerius? uyku biraz psikolojik bence. çünkü beni bazen uyutuyor bazen uyutmuyor. yeni jenerasyondan çünkü bu ilaç.

edit: aynı jenerasyondan crebros=xyzal da iyi gelebilir. sen yine de bir doktoruna ve eczacına danışmalısın önce.
  • bıdıbıdı  (26.04.11 21:42:21 ~ 21:44:36) 
daha once zyrtec denemistim, cok uyutmustu onun ustune aerius a gectim iyi geldi. ama bi sonraki sene- ki gecen sene oluyo- bi kac kisiden daha duydum bu sefer iyi gelmedi diye.

tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, en azindan bir iki isim bilmek iyi oldu.
  • bipolar  (26.04.11 23:17:03) 
ben çareyi fısfıslarda buldum. önce nasonex sonra o da kesmeyince avamys kullanmaya başladım. 2-3 sene neredeyse hiç durmadan alerjik durumdaydım ameliyat edin beni komple burnumu alın gerekirse diye doktora gittim, doktor avamys verdi ve artık düzelme var. bu arada özellikle rüzgarlı günlerde dışarı çıkma, dışarı çıktıktan sonra elini yüzünü ağzını burnunu yıka.


  • murtilli  (26.04.11 23:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.