[]

harita aramaca

Okulda çalıştığım mimari proje için Emirgan-Reşitpaşa bölgelerinin güncel şehir haritalarına ihtiyacım var.(Yollar,bina kot bilgisi,yol kot bilgisi vb içerikleri içeren..)İbb ye giden arkadaşlarım var ama 18 lira gibi saçma bir şekilde soymuşlar onları resmen..Hiç aramadan etmeden de o parayı onlara baymak istemiyorum açıkcası. Yardımcı olabilecek her kişiyi bekliyorum.Teşekkürler..




 
özalitlere gidebilirsin. okullardaki özalitlerde genelde istanbul'a ait hemen her pafta bulunur. rica edersen usb'ne atarlar, çıktısını da alabilirsin 10 tl'den fazla tutmaz.

bir de www.e-harita.com.tr var, bina bilgileriyle ilgili işine yarayabilir.
  • panina manina  (26.04.11 19:56:25 ~ 19:56:34) 
18tl para degil bu arada. en azindan 18 tl verince istediginiz haritayi elde edebiliyorsunuz.
ama soyle diyim, google earth un guzel goruntu verdigi bir yerse size lazim olan, direk ordan cekebilirsiniz. pro su daha yuksek boyutlarda goruntu alma imkani veriyormus. bizim bolumde google earthu de kabul ediyor hatta genelde tercih de ediyorlar..

  • bipolar  (26.04.11 20:16:14) 
para olup olmaması çeşitli koşullara göre değişir.bu arada aradğım şehircilerin kullandığı haritalardan.


  • bathoryy  (26.04.11 20:27:04) 
ben de sehirciyim. simdiye kadar belediyeden alinabilen haritalara hic para odemedim;ama orda racon oyleyse, bence haritayi ne kadar erken edinir ve projene ne kadar erken baslarsan senin icin daha iyi olur. vakit nakittir meselesi. adamlar ciktiyi degil bilgiyi satiyolar cunku, tekel durumundalar. ozalitcinin biri seni kazikliyo olsa alternatifin olabilir ama bu durumda isini ne kadar erken halledersen kafani o kadar az bozmus olursun.


  • bipolar  (26.04.11 20:38:57) 
bu arada ilce belediyelerini denediniz mi?


  • bipolar  (26.04.11 20:39:29) 
istanbul şehir rehberine bakabilirsin. ya da ozalitçiler evet.


  • tahret muslugu  (26.04.11 22:04:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.