[]

motorsikletlerle ilgili bir soru

sevgili motor sahipleri, hiç motorum olmadı ama hep özendim. neyse aklıma takıldı, motorsikletleri gece nerede bırakıyorsunuz? kamyonete filan atıp götürmüyorlar mı? ne gibi önlemler alıyorsunuz?




 
ben, bizim apartmanın kapalı garajına bırakıyorum. sokağa da bırakanlar var tabii ama, hem güvenlik açısından, hem de motosiklet dış etkenlere fazlaca açık bir alet olduğundan pek tercih edilen birşey değil bu.

garajı olmayanlar apartmanın(düzayaksa şayet) girişine bırakıyorlar genelde.
  • deeperdown  (26.04.11 19:10:38) 
otoparka bırakıyorduk biz. en garanitilisi bu.

bahçede kilitli motorlarda mazot, parça çalma hatta selenin süngerinin parçalanması gibi olaylar oluyor. sokağa bırakan her arkadaşımın başına benzer bir durum geldi.
  • pyro clustic flow  (26.04.11 19:13:55) 
Direksiyon kilidi var,tekerden kilitlersin(sağlam bir şekilde)hiç birşey olmaz,kamyonet olayına gelincede bence biri korunaklı motoru gece gelip o kadar emek harcayıp da kamyonete alıp gideceğini sanmıyorum...çünkü.,öncelikle bir motoru çaldımı %85 yakalanır... değmez bir motor için sabıka yemeye diye düşünüyorum.Ben araba çalmakla motor çalmayı aynı kategoride görüyorum.


  • ahmetx6  (26.04.11 19:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.