[]

Amerika'da ucuz teknolojik alet

Merhaba sayın kızılderililer
şimdi benim kardeş kişisi washington'da dil kursuna gidiyor, çalışıyor filan. bu adama yazın dönerken ucuz laptop telefon tarzı şeyler getirtmek istiyorum ama adamın hiç olayla alakası yok. soru şu ki o civarda nerden bulunur bu şeyler, hangi tarih aralığında olur bilgisi olan var mı acaba?
teşekkürler


 
her turlu teknolojik alet orada daha ucuz. bestbuy.com'a gir mesela, oradan sec sen. o gitsin dukkandan alsin.


  • wpi  (26.04.11 11:21:26) 
6 ay once arkadasima bir 3gs 750 dolara bir de hp notebook 800 dolara satin aldim.

hp nin satis fiyati su an Turkiyede 1.100 lira, arkadasimin ekranda bir sorun cikmis 200 kusur dolar vermis tamirine hem de ekran orjinal filan degil kimbilir nereden cikartip taktilar.
telefonun da wireless i calismiyormus.

ucuz denilen zamanlar bir kac yil once bitti, hic bir garantisi hatta bazi modelleri Turkiyede dahi bulamayacaginiz ki yedek parcadan iptalsiniz, mesela babama traş makinasi almıştım alet calismiyor Turkiyede adaptorune bir sey olmus gittik bunun satisi avrupa da yok dediler.
  • kulustur  (26.04.11 11:49:10) 
fiyatlara bakıp amazon.com dan kardeşinin adresine sipariş verebilirsin. amazon da ucuz oluyo genelde.


  • rurouni  (26.04.11 12:12:02) 
ben amazondan siparişimi veriyorum online ödeme yapıp kargoyu adresine postalatıyorum arkadaşlarımın onlar da sadece alıp geliyorlar..


  • gitti gelecek  (26.04.11 12:13:47) 
Apple ürünleri alsın. hem Avrupa hem Türkiyeye göre ucuz kalıyor. dandik HP'ler veri değil. bir macbook pro'nun fiyatlarını karşılaştırın...


  • 507  (26.04.11 12:56:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.