[]

adidas ve şikayetvar.com sorusu

adidas ayakkabılar ile ilgili şikayetvar.com da bir sürü şikayet var iken hiç bir adidas yetkilisinin bunları iplememesi garibime gitti.

ahada linki: www.sikayetvar.com

benim de adidaslar iki aya pert oldular incelemeye gönderdim, üründe birşey yoktur diye yırtık pırtık geri verdiler. şikayet var da ki şikayetlere baktım da hep benzer şeyler, bende oturdum hemen bi tüketici hakem heyeti dilekçesi yazdım. çünkü baktım sorun internet üzerinden çözülmemiş hiç kimsede ve hemen hemen hep aynı sorunlar. soruya gelelim, bu şikayetvar.com u bu firmalar hiç mi iplemiyorlar, ben mi gözümde büyütmüşüm bu siteyi anlamadım, sabahtan hakem heyetine de dilekçeyi vericem artık 6 ay sürer herhalde. daha hızlı halledebilmenin başka yolları var mıdır birde?

 
ben 2 şikayet yaptım şikayetvar'a.finansbank ve 7554444 tl hattı.ikisi de geri döndü 100 lira para kurtardım sayesinde.firmadan firmaya değişiyo demekki.açıkçası ben şikayetvar'ın sahibini falan bulsam bi çay ısmarlarım, öylede işime yaradı yani..


  • teutonic-terror  (25.04.11 05:28:34) 
aynı şey bana digitürk web tv denilen saçmalıkda oldu. şöyle böyle diyip sattılar, bi maç bile izleyemedik doğru düzgün kesintiden takılmadan.

şikayetvar a yazdım ama zaten orda binlerce kişi aynı şeyi yazmış hiç birine olmadığı gibi banada cevap gelmedi. bide bikaç ay sonra yüzsüz yüzsüz mail gelmediği halde "mail ile bilgi verilmiştir" gibi bişey yazdılar oraya.

şikayetvar genelde iyidir çok işe yarar ama kötü firmalar sallamaz orda yazanı
  • korg  (25.04.11 07:45:38 ~ 07:46:25) 
adam gibi firmaları tüketici heyetine verin. mahkemede sürünsünler. şikayet var filan yalan yerler.


  • darknum  (25.04.11 08:24:51) 
şikayetvar bu firmalarla iletişim kuruyo bildigim kadarıyla bazı firmalarsa diyo ki, sizin sitede yazılanlardan bize ne işinize bakın diyolar. adidas bunlardan biri olabilir o yüzden de yazılan hiçbi şeye cevap vermiyolardır. bir arada trendyol.com da öyleydi ama sonra baglantı kurulmuş. Adidas demek ki yanaşmıyor böyle bi şeye. ben de 2-3 kez kullandım şikayetvar ı hep geri donus aldım. asus, finansbak, turkuvaz dergi vs.


  • rurouni  (25.04.11 11:21:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.