[]

Hızlı Okuma

Merhaba arkadaşlar . Ben okuma hızımı artırmak istiyorum ve bu konu ile ilgili , satın alabileceğim ders cd vb. şeyler biliyor musnuz ? Ders almak istiyorum fakat bunula ilgili ders veren bir kurum bulamadım . Bu konuda çok eksiğim var ne olursa yapmak istiyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.




 
www.kitapyurdu.com
buradan başlamıstım.

son yillarda belediye kurs ilanlarinda ucretsiz verildigini goruyorum onlardan faydalanmaniz mumkun.
kitabi bitirdikten sonra 3 ay gibi bir surede hizinizi test edin ciddi bir artis yok ise kursa yonelebilirsiniz ben sadece kitaptan faydalanmistim ve ciddi bir artis kaydettim sonrasi yillar icinde oturuyor biraz vakit lazim bir de kitabi tekrar gozden gecirmeli zaman zaman...
  • zirvelerin ozgurlugu  (24.04.11 20:18:03) 
bu ders veren kurum:
www.degisimsitesi.com
buda konuyla ilgili yönlenebilebileceğin teknik
www.tugem.com.tr
  • neysene  (24.04.11 21:09:46) 
Anlayarak Hızlı Okuma Ve Öğrenme Teknikleri Adil MAvişin kitabı tavsiye ederim.ayrıca net üzerinde bazı hızlı okuma teknikleri ile hazırlanmış programlar var.onlarla çalışabilirsiniz.

ayrıca mesaj yoluyla ulaşırsanız bende bulunan programı da paylaşabilirim.
  • garnet  (24.04.11 21:13:18 ~ 21:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.