[]

Yüzme vs Fitness

selam ahali. Okulumun spor salonuna yazıldım. Zayıf vücütlü biriyim. Maksadım kilo almak, bunu yaparken de sağlıklı görünen bir vücuda sahip olmak. Okulun tam olimpik yüzme havuzu var. Fitness salonu da var. Sizce düzgün bir yüzme dersi alıp kendimi buna mı adayayım, yoksa fitness salonunda hocaya program yazdırıp oraya mı devam ediyim? Yoksa ikisini birden mi yapıyım? Mesela fitness hocası yüzme yazabilir programa, ona sadık mı kalayım? Yani aslında esas sorum, kendi başına yüzme benim kilo alma ve düzgün vücuda sahip olma ihtiyaçlarımı karşılar mı? Teşekküreler dostlar.




 
kilo alana kadar fitness.

sonrasında formu korumak için yüzme.
  • kabiz  (24.04.11 19:23:50) 
yüzerek de gayet yapılı bir vücut elde edilebilir. zaten fitness da ayrı ayrı çalıştırmak zorunda kalacağınız kas gruplarının çoğunu yüzerken aynı anda çalıştırmış olursunuz. iyi bir yüzme dersi alın ve bol bol yüzün. yediklerinize de dikkat edin. 6 ay sonra ilk değişimleri anlarsınız.


  • ekg  (24.04.11 19:24:17) 
uzun vadede yüzme, kısa vadede fitness. ayrıca kabiz+1


  • african rain  (24.04.11 19:41:11) 
ben de zayıf biriyim. önce fitnesla biraz altyapı yapmıştım. sonra sağlık nedenleri ile bıraktım uzun süre. fıtness yapmadığım zaman denize girip yirmi dakika geçirsem denize giren başkasıymış gibi çıkıyordum, millet de aa sen pek de zayıf değilmişsin diyodu. tabi evvel zaman önceydi bunlar:Pee şimdi anafikir ne dersen, özetle: önce fitness, sonra yüzme. tabiki fitness yaptığın dönemde yüzmenin bi zararı yok ama aynı gün yüklenirsen (ki yapamazsın) çok efor harcarsın bu da kilo kaybetmene neden olabilir ;)


  • ilkinci  (24.04.11 20:11:38) 
abi asıl vücudu fitness la yaparsın yüzmede formu korursun ama ben olsam fitness la çok az uğraşır yüzmeye yönelirdim(tabi yüzmeyi seviyorsan). bikere havası var . ve yüzmede fitness gibi vucudunun farklı bölümlerini ayrı ayrı çalıştırmıyorsun hepsi bir anda çalışıyor. fitness can sıkıcı o yüzden. bence ağırlıklı yüzme. gelişmeyen vücut kısmı için fitness


  • neysene  (24.04.11 21:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.