[]

karın kası göbek ilişkisi

karın kaslarını çalıştırmadan göbeği eritmek mümkünmüş deyolaa, doğru mudur? nasıl mümkündür.

ek: amaç kaslı görünüm değil göbeksiz görünüm :)


 
Yağ Aldırma | Liposuction ,mumkundur


  • madworld  (24.04.11 02:48:30) 
esasında karın kaslarını çalıştırmak ile göbeği eritmenin doğrudan ilişkisi yoktur. "crunch" yaparsanız karın kaslarınızı geliştirirsiniz ve aerobik solunuma geçerseniz 12 dakikalık çalışmadan sonra ufak ufak yağ yakmaya başlarsınız.

göbeği eritmek için dengeli ve düşük kalorili beslenme ile birlikte spor yapmalısınız.
teorik olarak, karın kaslarınızı geliştirerek -aynı yağ kütlesini koruduğunuzu varsayarak- aslında belinizi de kalınlaştırmanız mümkün.

Bu konudaki duayenlerden biri olan Özer Baysaling in bir sözü ile kapatayım; "dünyanın en iyi karın kaslarına sahip olsanız bile yağlarınızı eritmediğiniz sürece bu hiçbir işe yaramayacaktır".
  • pozzecco  (24.04.11 02:52:56) 
Kas ile yag arasinda alaka yoktur. diyet ile zayiflayinca gobegin altindaki kasi ortaya cikartabilirsin.


  • comptrol  (24.04.11 02:59:14) 
yağ aldırma işine asla girmem. hayvan gibi bisiklete biniyorum haliyle çok fazla yemek yiyorum. bisikletle aldığım mesafeyi aynı tutarak yemeği azaltırsam geberirim herhalde.


  • karlmarx  (24.04.11 03:00:08) 
az yersen gebermezsin, kilo verirsin, bi de yemeklerinde karbonhidrat ve yagı azalt onların yerine protein agırlıklı beslen. ne göbek kalır ne bi şey hayvan gibi bisiklete bindigini varsayıyoruz. günde 20-30km


  • rurouni  (24.04.11 03:11:20) 
koş, günde 3 yeşil elma ye, karbonhidratı azaltma, ama spordan sonra tüketme. şekerli şeyler yeme ve 7-8den sonra yemek yeme. hayvan gibi bisiklet sürmekten kastın kaç km ve düz yol mu vb. bilemedim, ama 30 km sürüyorsan filan günde haliyle az yiyerek kilo veremezsin.

ki kilo az yiyerek değil, sık yiyerek verilir zira metabolizma hızlanır. çok yerken bi anda aza düşersen çarpılmışa dönersin zaten.
  • madyb  (24.04.11 04:49:56) 
kilo bir bolgeden verilmez. kilo vucuttan cesitli yag biriken bolgelerden esit olarak verilir. karin kasi degil, popo kasi calistirsan bile gobegi eritirsin.


  • anorexic penis  (24.04.11 06:26:28) 
kardiyo yapın. büyük kaslarınızı çalışıtırın daha çok yağ yakarsınız. nerde büyük kaslar? bacaklarda.

bonus: kas yaparken doğal olarak vücut yağlanır.
  • terp  (24.04.11 16:14:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.