sen yılmaz özdil saçmalıyor diyenlere bakma. ben de kendisini sevmem. ideolojik olarak yakınlığımda yok ama yılmaz özdil yazılarının önemli bir kısmında kodumu oturtur. evet saçmaladığı zamanlar da çoktur ama bu da normal. haftada 6 gün türkiye dışında başka bir ülkede köşe yazan yoktur. yurt dışında gazetelerde yazarlar genelde haftada 2 bilemedin 3 gün yazarlar.
ama sana genel olarak saçmalayanları şu şekilde özetleyebilirim; bugün türkiye de cumhurbaşkanından meclis başkanına valilerden emniyet müdürlerine kadar herkesi atayan ve arkasına "devlet kurumları içerisinde örgütlenmiş cemaatçi çeteyi" de alan bir iktidarın hala ezildiğini ve mağdur olduğunu yazan
özel yetkili basın dediğimiz mallar sürüsü saçmalayanlara güzel bir örnektir. bu yazarlarında hangi " yandaş" gazetelerde yazdığı ortadadır.