tek tavsiyem, gitme!
askeri çadırda kalacaksınız, buz gibi olcak. incecik bi kızılay battaniyesi vercekler, yastık yok.altınıza da incecik bi mat. gece çok geç saatlere kadar törenler oluyo, ertesi sabah saat 5 gibi kalkıp yaklaşık 3-4 saat yürüyeceksiniz 57. alayın yürüdüğü yoldan. Onların yediği yemekleri yiyeceksiniz falan, aç kalacaksınız. mobil tuvaletler kurulacak, metrelerce kuyruk, pis... çadır kurulan alanda biz gittiğimizde telefon çekmiyordu.
bir de askerler çok ciddi, size de asker muamelesi yapacaklar, sabrınızı zorlayabilirler. ben ikinci kez gitmem açıkçası ama değişik bir deneyim. size kalmış karar.
(poğaça, börek alabilirsen al yanına. dağ başında onların verdiğinin dışında yiyecek bişey olmayacak. bir de üstüne mutlaka kalın birşeyler al, gece kıçın donacak. rahat bir ayakkabı al, yürüdüğün yollar patika, dağ, bayır olcak.
0