[]

ingiliz ingilizcesi filmler nelerdir?

ey sevgili ekşiduyurulular! abuk bi sesleniş oldu ama ben şimdi ingiliz ingilizcesi öğrenmeye karar verdim kıt ingilizcemle :) bunun için altyazılı (tr; fakat ing olması tercihimdir) dizi izlemek istiyorum ama hangi diziler british ingiliştir bilmiyorum. genelde şu bilinen house gibi diziler hep amerikan ingilizcesi. var mı bana önerisi olan? ve var mı arttıran? yolu yöntemiyle bana yardım edin be kardeşlerim, piliiz :)

izleyeceğim dizileri online izlemek istiyorum çünküm dizi nasıl indirilir buna altyazı nasıl indirilir ve birlikte izlenir hiç bir fikrim yok!

thanks a lot!

 
en.wikipedia.org

Burada en iyi İngiliz dizileri var. Ordan burdan okuduklarıma göre Misfits ve Shameless gayet kaliteli gözüküyor.
  • rosebud  (22.04.11 20:46:54) 
black books var bir de..


  • toshiro  (22.04.11 20:53:22) 
CNBC-e'de Emma var bugünlerde, İngilizce dersi gibi :)


  • sourlemonade  (22.04.11 20:53:44) 
spaced vardır çok iyi,black books, peep show ,the it crowd izlenebilecek diziler


  • bolungarvik  (22.04.11 20:56:11) 
snuff box var bi de 6 bölümlük skeçşov dedikleri türden


  • bolungarvik  (22.04.11 20:59:25) 
lie to me'de başroldeki dr. cal lightman (tim roth) bu aksanda konuşuyor, dizi de şahanedir hani.


  • adnan mazmanoglu  (22.04.11 21:00:49) 
shameless adlı dizinin orijinali var. 8.sezonda. ingiliz(hatta birleşik krallık) argosuna dair pek çok şey öğrenebilirsin. tr altyazı pek yok. ing var ama divxplanet'ta. online izlemek için küçük bi google araştırması yardımcı olur sanırım.

shaun of the dead var film olarak.
  • jangara  (22.04.11 21:01:13 ~ 21:02:27) 
bunu gorunce eklemeden gecemedim, ingiliz ingilizcesi filmleriyle dalga gecen bir saturday night live skeci, cok guzel:

(git: www.youtube.com
  • raist  (22.04.11 22:26:08) 
bir kaç gün önce cnbce verdi.

boy A
  • cantstandya  (23.04.11 11:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.