Giriş
(4)

tupısss

hari
diye bi ses gelir otobüs ya da kamyonlardan.vitesde seyir halindeyken ya da boş viteste beklerken.basınçlı havanın boşalması gibi bi ses.nedir o?
diye bi ses gelir otobüs ya da kamyonlardan.vitesde seyir halindeyken ya da boş viteste beklerken.basınçlı havanın boşalması gibi bi ses.nedir o?
0
hari
(22.04.11)
sanırım şu:
forum.donanimhaber.com
0
ufukcel
(22.04.11)
bazı otobüs ve kamyonların frenleri havalıdır. frene basıldığında, hava kampananın içine dolar, tekerleğin durmasını sağlar. frenden ayak çekilince kampanaya dolan hava dışarı tahliye edilir. bu sırada senin duyduğun ses çıkar
0
nickim onbes harf
(22.04.11)
koruklerden de geliyor olaiblir.
0
bryan fury
(22.04.11)
amortisör sesi o havalı fren öyle ses çıkarmaz.
0
mosakale
(22.04.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.