Giriş
(2)

panasonic lumix dmc-l1

broo
efenim bu makine 1079 ytl'ye alınır mı? okuduğum kadarı ile LEICA DIGILUX 3'ün neredeyse aynısı ve lens zaten aynı. dmc-11'in normal satış fiyatı 2799leica'nın fiyatı ise 4710 ytl ile bana göre oldukça yüksek.
efenim bu makine 1079 ytl'ye alınır mı?
okuduğum kadarı ile LEICA DIGILUX 3'ün neredeyse aynısı ve lens zaten aynı.
dmc-11'in normal satış fiyatı 2799

leica'nın fiyatı ise 4710 ytl ile bana göre oldukça yüksek.
0
broo
(19.03.08)
o fiyata nerede buldunuz ki bu ürünü? 10 gün önce b&h'te 1500$ idi...
0
legion
(20.03.08)
aynısı değil! sadece lensle, kapla olmaz! tüm pnclerin lensleri zati leica, ancak bu fiyata sıfır bulduysan al!
leica lar hemen bozuluyor yalnız, götürüyosun hemen de tamir ediyolar, neden diyorum "abeey şimdi bunlar el yapımı yaa.." şeklinde cevap veriyorlar.
0
tfcvbg
(20.03.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.