[]

Brezilya Fönü?!

Son zamanlarda saçları benimkiler gibi inatçı olan, en ufak rüzgarda yağmurda iğrenç şekiller alan, banyodan sonra şekil vermenin imkansız olduğu saçlar için Brezilya fönü imdada koşuyor diyorlar. Şimdik bende öyle saçlara sahip olduğum için ve artık nerdeyse bu saçlar yüzünden dışarı bile çıkmak istemediğim için diyorum ki bende çektirsem bu fönden... Diyorum da... denildiği gibi saça bakım yapan bi işlem mi bu, yoksa sadece düzleştirip aynı zamanda saçı yıpratan bişey mi? 6 ay kalıcı olması benim için hem müthiş bişey, hem de ya yakarsa saçımı falan diye de düşündürüyo... Son bi soru: diyelim ki ben bunu yaptırdım, ama canım 1 günlüğüne dalgalı saç kullanmak istedi... maşa falan yapsam tutar mı ki??? noooooluurr cevap yazınnn.... Thanks şimdiden:)




 
makyaj moda bloglarında falan arat bulursun mutlaka yaptıran birilerini birde güzel yerde yaptır yazık saçlarını b*k ederler


  • hmm  (21.04.11 18:41:42) 
benim ablam düzenli aralıklarla yaptırıyor. yalnız brezilya fönü diye değil de ''schwarzkopf strait therapy'' olarak geçiyor adı. brezilya fönü eski usul biraz daha sanırım. öncelikle düzgün bi yerde yaptırırsan çok çok iyi sonuçlar alırsın. ilk sende denemesinler yani daha önce de bu işi yapan salonlara git.
ablamdan örnekler vererek devam edeyim. aynen senin bahsettiğin gibi çok inatçıydı saçları, kesinlikle adam gibi şekle girmez, fön bile tutmazdı. şimdi bildiğin düz saç nerdeyse. ama banyodan sonra mutlaka düzleştirici falan kullanman lazım biraz şekle girmesi için, o kadar da olsun yani. çok rahat kullanıyor, çok da memnun. bayağı da kalıcı, 1 sene rahat kullanırsın hatta 1 seneyi geçtiği oluyor bazen sana kalmış. maşa da tutar her bi şey de tutar her türlü kullanabilirsin.
adam gibi bi yere yaptırdıktan sonra gayet iç rahatlığıyla yaptırabilirsin bence.
merak ettiğin başka bir şey olursa sorabilirsin.
  • bol kepce  (21.04.11 18:56:54) 
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. çok kararsız aldım blogları falan okuyorum kimi süper diyor, kimi saçlarım kötüleşti diyor.. ama sanırım bu uygulamayı yapacak yerde bitiyor olay.. grupanyada falan bu tarz uygulamalar sürekli indirime giriyor, ben öyle 400-500 falan vermek istemiyorum, sanırım ordan alcam böyle bir kampanya... bekliyorum gerçekten iyi bir yer girsin diye... yeniden teşekkürler, söylediklerin biraz daha ikna etti açıkçası beni;))


  • şompirik  (21.04.11 19:13:26) 
seçeceğiniz yönteme dikkat edin çünkü bunların çoğunda normalde çok daha fazla formaldehit kullanılıyor ve bu insan sağlığına zararlı bir madde.


  • susannah  (21.04.11 19:59:19) 
öyle bir yıl filan nasıl dayanır anlamıyorum, saç uzadıkça nolacak? dipler dalgalı uçlar düz daha fena değil mi aslında. bilemedim. 3 ay dayansa iyi.


  • entry ca  (22.04.11 10:53:31 ~ 10:54:06) 
valla ben de naomi campbell ın da surekli bu brezilya fönünü yaptırdığını o yüzden saçlarının dökülüp alnının bile azıcık açıldığından :S bahseden haberler okumuştum. illa yaptırcaksanız işini bilen iyi bi yere yaptırın derim ben.


  • calaquendi  (22.04.11 11:15:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.