[]

Slayt yaparken şarkı problemi - Powerpoint 2010

Şimdi slayt yaptım, arkaya fon müziği koydum. Sanırım bu yeni sürümlerde şarkıyı direkt içine gömüyormuş ki kaydettikten sonra da 5 mb falan oldu boyutu. Gömdü yani şarkıyı. Ben çalıştırdığımda çalıyor ama başka bilgisayarlarda şarkı çalmıyor, gömdüyse neden çalmıyor ki? Peki eski sürümde olsa nasıl yapacaktım, şarkıyı hedef göstersem tamam ama cd ye çekince mesela hedef değiştiği için yine çalmaz? Aynı klasörde olmaları yetiyor mu?

Bir el atın da şu fon müziğini halledeyim. Bugün son gün.


 
evet şarkı o bilgisayarda yoksa çalmıyordu. şarkını da yanında götür bence.


  • miss antartika  (23.04.11 22:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.