[]

Köpek Oteli

Sevgili Galyalılar!
Başımızın tacı, canımızın parçası 14 yaşındaki "Cleo"muzu, ilk defa onsuz tatile gideceğimiz için İstanbul'da bir köpek oteline bırakmamız gerekiyor. Her türlü şeyi denedik onuda götürebilmek için ama nafile. Bizde en güzel, en temiz, onunla en çok ilgilenilecek yeri araştırmaya başladık.
1 hafta bu otelde kalması gerekecek. Yaşlı olduğundan fazla derdi tasası yok, koşmaz etmez ama dışarı çıkmasını hava almasınıda istiyorum. Dört duvar arasında insansız durması zaten içimi parçalıyor fikren, ama elden birşey gelmiyor.
Ben bir yer buldum aratınca : www.topazkennel.com

Sizden de eğer deneyiminiz varsa yardım bekliyorum.
Sevgiler, saygılar..

 
1 haftalik versene bi arkadasina, otel de neymis. nedir yani 1 hafta. hic mi "ver bana" dkyen olmadi :| istanbulda olsam alirdim hemen


  • numbernine  (21.04.11 14:20:13) 
@numbernine : Pek arkadaşa bırakılabilecek bir durumda değil. Yazdığım gibi 14 yaşında ve bazı ihtiyaçlarını kontrolsüz yapacak duruma geldi. Herhangi birinin evine giderse o ortamı çok kötü hale sokabilir. Biz ancak üstesinden gelebiliyoruz şu an.


  • quaker  (21.04.11 14:35:39) 
dert degil. benim de kopegim var. neler yasadik o olumun esigindeyken. anlasabilirdik bi sekilde. ama iste istanbulda degilim.


  • numbernine  (21.04.11 14:49:28) 
Olsun, teşekkürler yinede ilgi için..


  • quaker  (21.04.11 14:55:51) 
veterinerinizle konuştunuz mu? onlar da belirli bir ücret karşılığında bir hafta misafir edebilirler, hatta köpeğiniz için de çok daha güvenli olur.


  • gereksiz insan  (21.04.11 15:00:57) 
@gereksiz insan : Bu aklıma gelmemişti. Ufak bir klinik çünkü.. Ama yinede sorarım iyi olabilir..


  • quaker  (21.04.11 15:22:52) 
www.wofwofdoghotel.com

köpeğimi 3-4 kez bırakmışlığım var önerebilirim. evden gelip de alıyorlar, fiyat biraz tuzlu gelebilir ama isterseniz deneyin.
  • oskopoz  (21.04.11 15:59:08) 
Topaz çok iyi.

Benim 2 köpeğim var, bir yere gitmemiz gerekirse onlara bırakıyoruz, hatta ara sıra sokaktan alıp tedavisini yaptırdığımız hayvanlar olursa da onlara bırakıyoruz, çok ilgililer. Köpeklerin hem üstü açık hem de üstü kapalı yerleri var kalacak. Mama saatleri falan çok disiplinli, mesela, yemek saatinden sonra, kaldıkları yere giremiyorsunuz bile, heyecanlanır hayvanlar da mideleri rahatsız olur diye.

Ayrıca, köpeklerimden biri, o kadar yüksek duvara rağmen kaçmıştı bir kere (tarihlerinde ilktir ve son da olacaktır eminim--kabahat, 2 metrenin üstüne gerilmeden atlayan benim canavarda). Peşinden cümbür cemaat koşup, ellerinin ısırılması kan revan olması pahasına yakalamışlıkları var. Ayrıca, gelip evinizden alıp evinize de bırakabiliyorlar, nakliyecisi de köpeksever; minibüse kaka yapmıştı benimki de, adam zorla temizletmedi, "ben yaparım abla" diye.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Veteriner Altuğ Bey'e ve diğerlerine, Eddie ve Çıtır'ın annesinin selamını da söyleyebilirsiniz. Buradan da çok kişi yönlendirdim ve hepsi de memnun kaldı.

(hayır komisyon almıyorum, ama benim için de çok önemli köpeklerimin huzuru, halden anlarım o kadar).
  • cedilla  (26.04.11 01:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.