[]

Samsung telefonlarla ilgili bilgiye ihtiyacım var

üç telefon arasında gidip geliyorum. Hangisini almalıyım?
Kullanmış veya kullanan birilerinin yardımına ihtiyacım var.

birisi bu: bit.ly

diğeri bu: bit.ly

bir de bu: bit.ly

yada aynı fiyatlarda daha güzeli varsa,o da olabilir.

 
telefonun asıl işlevi arayıp mesaj cekmektir.. bunları yerine getiren ucuz bi telefon alıp ipod tarzı bişey alsan touch olabilir mesela?


  • thednb  (21.04.11 00:34:28) 
tartismaya gerek bile yok. samsung ace.

@thednb: bu paraya bu telefonlar gayet guzel. ipod touch'dan eksik bir yanlari yok fazlalari var.
  • entrapmen  (21.04.11 01:16:12) 
htc'nin modellere de bir bak derim. belki hoşuna gider. ama bunlar arasında ace.


  • passion rules the game  (21.04.11 01:36:47) 
Android'e yönelmekle doğru yapmışsınız ama, yine bir Samsung kullanıcısı olarak Ace yerine Acer S100 liquid E öneririm ben. İkisinde de Adreno 200 GPU olmasına rağmen Galaxy Ace'teki 800MHz'lik ARM11 CPU'nun yerine Acer'da 1GHz Snapdragon ARMv7 işlemci var. Ayrıca yine 320x480 yerine 480x800 çözünürlüğünde ekran farkı var. Bu da işlemci sayesinde flash desteği ve ekran çözünürlüğü sayesinde HD oyunlar demek.


  • thor odinsson  (21.04.11 04:24:41) 
androidli olsun taştan olsun.


  • exenic  (21.04.11 10:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.