[]

torrenttürk mü ben mi?

anlamadığım şu, bu site ne yapmaya çalışıyor

bi gün ilan gelir üyelik alımları açıldı şöyle de böyle de, haftası dolmaz yok alımlar kapatıldı, hadi davetiye ile alım var, yine haftası dolmaz davetiye alım kapatıldı. bi kaç gün sürmez tekrar açılır.

ben mi salağım bunlar mı bi strateji. yani birilerinin yatıp kalkıp torrettürk üyelik alıyor yok davetiye gönderiyor diye beklediğini düşünmüyorum.
yani haftada bir üyelik sistemini niye değiştirirler bunlar

sinir olduğumdan soruyorum. sözlükte başlığına da eklenirdi üyelik alımı açıldı. davetiye acıldı falan. sonra sözlükçüler de bıktı takip etmiyor heralde. amaçları böyle forumlarda ikide bir adlarının geçmesi mi.

 
ratioları düşük kullanıcıları eledikten sonra yeniden üye alıyor olabilirler.aynı şekilde böyle sürekli üyelip açıp kapayarak neymiş ki bu bi bakalım diye balıklama dalan habersiz kullanıcılarla üye sayılarını arttırmayı hedeflemiş de olabilirler.


  • aynali  (19.03.08 14:40:48) 
sen


  • katafalk  (19.03.08 16:41:46) 
eleme olsa da kendi içinde yaparlar. ikide bi aldık-kapattık-açtık-kaçtık saçma geliyor bana. rahatsız edici.

kıymete bindirme gibi de gelebilir.
  • efruz  (19.03.08 16:55:41) 
şöyle ki eleme yapılır.kullanıcı sayısı azalır.azalan kullanıcı sayısını dengelemek için üye alımı yeniden açılır.zaten aslolan rapiddir diyorum ben.ama mesela genelde rapid-emule-dcplusplus üçgeninde gezinen torrenti son çare olarak düşünen ben bu kadar sık açılıp kapandıgına göre bir hikmeti vardır diyere torrenturk üyeliği almıştım duruyor mu bilmem.yani ilgi çekme politikası da vardır biraz bence.


  • aynali  (19.03.08 17:20:31) 
hem ilgi cekme hem de siniri tutturma olayi.

bircok tracker bunu sessiz sedasiz yapar. ornegin torrentbytesda kullanici siniri var (60k) ve gunde ortalama 10-20 kisi ucar. onlarin yerine o an uyelik deneyenler uye olur.

torrentturk ise daha kucuk bir ortam ve buna ragmen bir suru leecher var ve gunde onlarca kisi ucuyor. dengeyi yakalayabilmek ve daha cok kisiye adlarini duyurabilmek icin bu tarz cinlikler yapiyorlar.
cok da yadirgamamak gerek. reklamin iyisi kotusu yoktur (baksaniza sizin bile kafaniza takilip sakayla karisik reklam almis oldular).
  • entrapmen  (20.03.08 02:00:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.