[]

NAR.tv neden kapatilmiyor?

internetten tv yayini yapmalarina ragmen kapatilmiyorlar, neden?




 
Neden kapansın ki? Hangi yasayı ihlal ediyor?


  • ataturkiye  (20.04.11 15:47:47) 
Büyük bir altyapıları olduğunu düşünerek yayınını yaptıkları kanallardan izin aldıklarını düşünüyorum. Zaten yildiz.tv dünyanın farklı ülkelerinde hizmet veren bir şirketin Türkiye ayağı.


  • theodor  (20.04.11 16:00:02 ~ 16:00:20) 
ligtv veya d smart gibi paralı sistemleri yayınlamıyor ki. serbest olabilir o yüzden normal kanallar.


  • xenophobe  (20.04.11 16:18:59) 
e tamam ama, o zaman bu parasiz kanallar kendi goruntulerini video paylasim sitelerinden yayinlanmasina neden izin vermiyorlar? ezel youtube'a koyuldugunda neden atv kaldirilmasini istiyor ise ayni sebeple de nar.tv'nin onune gecilmesi gerek. her ikisinde de kanallarin reytingleri azaliyor.


  • comptrol  (20.04.11 16:26:23) 
biri canlı yayın, yani tv ekranından olmasa da bilgisayar ekranından o reklamlar izleniyor yani ortamda tvsi olmayana da programlarını ve reklamlarını izletmiş oluyor bu da kanalın işine gelir bence. ama youtube da reklamlar kesilmiş, mis gibi izliyorsunuz. bu durumda da herkes diyor ki "Amaaan e uğraşıcam bin saat reklamlı haliyle, hem bugün işim de var dışarda, dönünce mis gibi izlerim youtube dan" böylece, tv kanalı seyirciyi ekran başına çekemediği gibi reklamları da izletemiyor. paracıkları riske giriyor.


  • mahnita  (20.04.11 16:51:04) 
@mahnita ne fark eder ki canli yayin olmasi, sonucta alt bannerlarin reklamlari da gosteriliyor youtube'da ve senin mantiginla "televizyonu olmayana da reklamlari gosteriliyor, o zaman internetten sildirmesinler bu videolari" diye dusunulmesi gerekir. kaldi ki, nar.tv'de gosterilen reklamlar turkiye'deki gibi genis kitleye hitap edenden ziyade avrupa'daki bir kac milyona gosteriliyor"yok bilmem kim hamburg'da sac ekiyormus vs. vs. " yani o reklamlar turkiye'deki izleyicilere hitap etmiyor ve getirisi daha dusuk. kaldi ki, kanallarin olcebildigi ve aslolan tek sey reyting cihazlarinin bulundugu cihazlarin izlenme orani. boyle dolayli yoldan yapilan olcumler iplerinde olmaz.


  • comptrol  (20.04.11 19:00:31) 
youtubedakilerde ara reklamlar olmuyor onu kasdetmiştim.


  • mahnita  (21.04.11 17:23:21) 
@mahnita biliyorum ara reklamlari kastettigini ama maksat reklam ise yayin sirasinda verilen reklamlarin youtube'da verilmesi de yayincinin isine gelip "hic yoktan iyidir" diye goz yummasi gerekirdi. ama adamlar "bizde izlemiyorlarsa, hic bir yerde izlemesinler" diyerek video paylasim sitelerindeki videolari kaldiriyor.


  • comptrol  (21.04.11 18:04:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.