Giriş
(5)

keyboard cover

belixuis
http://www.logickeyboard.com/shop/productlist.asp?Id=1278laptop için böyle bir şey baktım fakat sadece apple uyumlu olanlarını bulabildim. türkçe klavyelere uygun olanını gören, duyan varsa buldursun bir zahmet..
www.logickeyboard.com
laptop için böyle bir şey baktım fakat sadece apple uyumlu olanlarını bulabildim. türkçe klavyelere uygun olanını gören, duyan varsa buldursun bir zahmet..
0
belixuis
(19.03.08)
benim bildiğim o tarzda tuş kılıfları var fakat nerede satıldıklarını bilmiyorum.
birde bu var fakat tuzlu biraz :) ama seçim senin

www.hepsiburada.com

not:optimus maximus'un hepsiburada linki vermiştim.ama gözükmüyor ne hikmetse.
0
omer460
(19.03.08)
neyse aratıp baktım bu dediğine, yalnız bu başlı başına klavye hem de uçuk fiyatı var. bana yalnızca tozdan, kirden koruyacak bir şey olsun yeter..
0
🌸belixuis
(19.03.08)
klavye kılıfı gibi bişeymi arıyosun yoksa tuş kapağı(hani bazı fonksiyon tuşlarını kolay kullanmak için renkli renkli)
eğer kılıf arıyosan çocukken ben tüm bilgisayarlarda vardı o(annemin babamın çalıştığı fabrikada) o zamanlar her ne kadar sade ismimi yazmayı biliyo olsamda(bilgisayarın açık olması bile gerekmiyor du:Pp)neyse dediğim şey şeffaf tuşların üzerinide kapatıyor çok rahat olmasada işe yarar diyebilirim.
ayrıca klavye kılıfı sadece mac ler için var nede olsa dandik alet :Pp kuğu yapısı hehe
bu satıcı ile irtibata geç bence belki vardır elinde
urun.gittigidiyor.com
0
omer460
(19.03.08)
yardım için sağol, tuş etiketinden ziyade klavyenin tümünü kaplayacak koruyucu bir şey arıyorum. bu üstte verdiğim adresteki gibi ama yalnızca apple ürünleri için var orada.
0
🌸belixuis
(19.03.08)
verdiğin linkte sadece tuş kapakları var renkli renkli.kılıf göremedim ben onuda belirteyim :)
0
omer460
(20.03.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.