[]

mucize yiyecek

hazırlanması gerekmeyen, bozuk buzdolabımda nispeten yüksek sıcaklıkta dayanabilecek, kilo aldırmayan, ve aşırı pahalı olmayan bir gıda söyleyebilir misiniz bana?

e oha yok devenin nalı diyenler içlerinden birini görmezden gelip fikirlerini paylaşabilir.

teşekkürler..

 
konserveler? konserve ton balığı falan mesela.. illa buzdolabında saklamak şart mı bilmiyorum ama dışarda da bi süre dayanır bence açılmadığı sürece.. ya da yine konserve yemekler oluyor ısıtılıp yenen. soğuk yerim derseniz onlarda olur..


  • inkey  (20.04.11 06:10:40) 
@inkey kilo aldırmayan kısmından emin misin peki? yağ içinde filan yüzüyor onlar ben de düşünmüştüm ki..


  • sarper361  (20.04.11 06:14:36) 
sebze çorbası tüm sebzeleri haşlayıp kafana göre
onu el blendırından geçir ya aslında çok şey sayabilirim sana ama ilgini çekceğini sanmıyorum..

  • mormormorius  (20.04.11 06:17:10) 
bal


  • ermanen  (20.04.11 06:21:29) 
e içlerinden birini görmezden gelip demişsin =) hem insani ölçülerde yenirse kilo yapmaz bence. neyse...


  • inkey  (20.04.11 06:34:48) 
ton balığının yağını yemeden önce güzelce süzdürürsen o sorunu da aşmış olursun. ben öyle yapıyorum;)


  • anarsist devlet memuru  (20.04.11 06:49:46) 
Ton balığı alacaksan eğer light olanlarından al. İçinde yağ yerine su var.


  • pposeidon_1  (20.04.11 08:46:58) 
www.kangurum.com.tr

migroslarda ya da sanal markette easyfood un diğer çeşitlerini de bulabilirsin.

saklamak için dondurucuya ihtiyacın yok.yanlış hatırlamıyorsam migrops içinde de direk kendi raflarında satıyorlar bunu. yani dolaba bile koymuyor olabilirsin. tüektim ömürleri bildiğim kadarıyla biraz kısa okadar. fiyatları da gayet uygun.
  • burgcry  (20.04.11 08:57:08) 
beef jerky


  • anorexic penis  (20.04.11 20:42:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.