[]

Iphone 3G Sorusu ve Belki Satilik Iphone3G

Iphone ve mobil dunyayayla ilgili arkadaslara gelsin;

1) JB`siz, Iphone 3G 4.2.1 kullanicisiyim. Bu bok ile ilgili "4.2.x surumunde cok hizlanacakmis" vb. bir plan, dedikodu var midir? Cok yavas bu lanet alet. Ya da donanimsal sinirlarda ne bok olsa bundan daha hizli olmayacak mi artik?

2) Birinci soruya yanitiniza gore ben bunu satarim arkadas. Ama arka kapak cizik ayip boyle olmaz. Bu gittigidiyorda satilan 40 tl olan kapaklar orjinal midir? Alsam DIY olur mu?

3)BB Bold yeni model (kod adi dakota mi ne) release ile saglam bilgisi olan var mi?

tesekkurler gani gani

 
1) yok oyle bisey panpa 3.1.2 ye don sen. aletin icindeki cpuyu overclock etmedikce o hizlanmaz. onun icin de vantilator filan tasiman lazim yani olmaz o is.
2) sus kapagiysa disa takilir bi olayi yok. ha bi de tamamen degisenler var onun icin ozel tornavida filan gerekiyo. al bak bunda hepsi var:
www.sahibinden.com?
  • kullanici adimiz  (19.04.11 21:25:20) 
eline saglik.

1) 3.1.2 ye donunce icindeki uygulamalarda bir uyum sorunu olur mu peki?
2) yok yaw sus degil, bildigin harbi kapakti.
  • murat mc  (19.04.11 21:28:47) 
2- genpada arka kapağa 400 tl fiyat çekiyorlar haberin olsun. Eğer garantin varsa git bedavaya değiştiriyorlar. Benimkisinin garantisi bitmek üzere ve değiştirtim.


  • Kreuzberg  (19.04.11 22:15:21) 
1) olur. pek cok program 4.0+ ustu gerektiriyor. telefondan SIKILDIM bu yuzden androidli birsey alacagim ben de.


  • kullanici adimiz  (19.04.11 22:32:54) 
@kreuzberg; Bir kontrol edeyim, tam iki sene falan olmuştur alalı. Bir de ek bir soru; sonuçta kapağı kendim çizdim. Genpa bunu garanti kapsamında değiştirir mi? Sen değiştirirken nasıl bir şikayet ve taleple gittin?


  • murat mc  (20.04.11 10:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.