[]

Altın hesabı olanlar mutlu mu?

10000 Euro var diyelim altın hesabına mı yatırsak, ne yapsak. işbankası yada diğer bankalardan ben altından para kazanıyorum diyebilen var mı?




 
altın hesabına değil altın fonuna yatırın.


  • ben smyrna  (19.04.11 12:52:13) 
ne farkı var altın fonuyla altın hesabının?


  • terp  (19.04.11 12:58:49) 
(git: 230666)


  • 507  (19.04.11 13:42:08 ~ 13:43:59) 
bilmem :) şaka bir yana vadeli hesaplarda getiri sabit oluyor. ancak fonda öyle değil fonda %150 bile kâr ederseniz vergi dışında paranın tamamı sizin. ama aynı şekilde zarar ederse de zararı size olur. ancak 1-2 hafta tutarsanız veya fonları kısa süre için alıp hiç takip etmezseniz zarar edebilirsiniz. altın kesinlikle çok yükselecek bir emita. sadece acele etmemelisiniz. 10000 € varsa 1 haftada 9500'e düşerse telaşlanıp satmamalısınız. (bu arada bugünlerde almayın veya alırsanız çok iyi takip edin) sakinleştiği günler almak end doğrusu.
yatirimci.akbank.com.tr bu adreste AKBANK T.A.S. B TIPI ALT.FONU 'na bakın 1 günlük kazancı %0.67 yani 10.000 tl olsa .. hesabı siz yapın. tabi (iş günün + 1) valörü unutmayın


yatirimci.akbank.com.tr

not: yatırcı veya fon yöneticisi falan değilim. tecrübelerimi aktardım.
  • ben smyrna  (19.04.11 13:49:46) 
yazmayı unuttum. altın yükselse de dolar düşerse altın fiyatı $ üzerinden olduğundan yine zarar edebilirsiniz. buna da dikkat. ben bir süre imkb 30 takip ettim. onu da öneririm en azından tamamn iç piyasa.


  • ben smyrna  (19.04.11 13:51:17) 
altın emita değil bir emtia dır. eğer 10.000 varsa ve forex ile ilginiz varsa pamuk alın. (amerikan pamuk no2. ) eğer yoksa seçime kadar bekleyin. zira piyasalarda seçim belirsizliği hakim olmaya başladı hafiften. petrol altın dolar euro ve borsa ne olacağı belirsiz. 1 ay kazanır 1 ay kaybedersiniz. sonuçta hemen hemen aynı paraya gelirsiniz 2 ay sonra yukarıdaki yatırım araçlarıyla.

bence en iyisi vadeli mevduat hesabına koyun. stres çekmeyin.
  • yavuzku  (19.04.11 14:32:21 ~ 14:34:33) 
emtia yerine yanlışlıkla emita yazdığım açık değil mi? ne o ilkokul öğrencisi misiniz yoksa? yazım hataları ile dalga geçiyorsunuz? onun dışında kendi görüşlerimi yazdım. yatırım uzmanı vs olmadığımı zaten belirttim. akbankın yatırımcı bültenlerinde bile

"Bu bültendeki bilgiler güvenilirliğine inanılan kaynaklardan derlenmiş olup, üçüncü şahıslar tarafından hiçbir şekilde yatırımlarına garanti beyanı olarak algılanamaz. Hesaplama yöntemlerinden kaynaklanan farklılıklardan, bültende ve bilgilerin elde edildiği kaynaklardaki hata ve eksikliklerden kurumumuz sorumlu değildir. Bu bilgiler ışığında üçüncü şahıslara alış veya satış yapmaları yolunda herhangi bir teklifte bulunulmamaktadır. Bu bilgiler ışığında yapılacak ileriye dönük yatırımların sonuçlarından Akbank TAŞ, Ak Yatırım Menkul Kıymetler AŞ ve Ak Portföy Yönetimi AŞ sorumlu tutulamaz."

diye yazıyorsa "diyelim ki 10.000€ olan bu arkadaş bizi dinleyip yatırım yapacak kadar tez canlı ise o bizim değil onun hatası olur. fikrimizi sormuş, ben de kendiminkini aktardım.
  • ben smyrna  (19.04.11 15:41:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.