[]

blackberry almak istiyorum

8520 ile 9300 arasında kaldım. elle tutulur tek farkları anladığım kadarıyla 9300'de 3g var. benim için çok önemli bir hede değil 3g.

bunun dışında elle tutulur bir farkı var mıdır?
8520 eski bir model olarak görülebilir mi artık? (en önemlisi bu sanırım)

 
3g önemsizse 8520 alınabilir ama bu devirde 3g nasıl önemsiz olabiliyor anlamadım?


  • nesilsiz  (18.04.11 13:25:28) 
blackberry için bence en önemli özelliklerden birisi 3g. sadece görüntülü konuşma v.s. olarak değil de hız olarak değerlendirmek lazim. ben telefondan pek anlamam ancak 3 yildir falan blackberry kullaniyorum iş için gerçekten ciddi bir fark var diyebilirim.


  • mat couthon  (18.04.11 13:30:37) 
iş mailleri bizde neredeyse tamamen text tabanlı. yani dosya alışverişi olmuyor. internette de aktif kullandığım siteler sozluk, twitter gibi text tabanlı siteler. o yüzden çok fazla 3g arayacağımı sanmıyorum işin aslı.


  • teritori  (18.04.11 13:33:51) 
görüntülü konuşma filan zerre umrumda olmayan şeyler bu arada.


  • teritori  (18.04.11 13:34:11) 
mesela ben de hayatımda 1 kere bile 3g üzerinden görüntülü konuşma kullanmadım ama text tabanlı sitelere edge ile girerken bile insan 3g'nin hızını fazlasıyla arıyor. internette yavaş gezmenin eziyeti aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum.


  • nesilsiz  (18.04.11 13:49:31) 
tamam beni 9300 konusunda ikna ettiniz.
şimdi sıra benim eşimi ikna etmeme geldi :))

  • teritori  (18.04.11 13:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.