[]

Lens İade Sorunu

Selam herkese, 1 yıldan sonra tekrar lens kullanmaya başladım ve muayene sonucuna göre eskisiyle aynı aks değerlerinde lens istendi (110 ve 80), ancak doktorun getirttiği lensin aksları 120 ve 70 değerinde, kutuyu açmadan önce deneme lensini kullan rahat edemessen iade ederiz demişti. Ben deneme lensini bir süre kullanıp sorun yaşamayınca, kutuyu da açtım, ancak gözüm çok rahatsız oldu, lensi taktıktan 2-3 saat sonra midem bulanıyor, gözümün tüm sinirlerini hissediyorum resmen.. Bu durumda ben açtığım kutuyu nasıl iade ederim, 10 derecelik aks farkı bu kadar problem yaratır mı? Zaten lensleri gümrüğe takıldı şöyle böyle deyip 3 ay gecikmeli getirdiler, bir de kutuyu açtım diye geri almazlarsa deli olacağım.

Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden.


 
yurtdışından siparişle getirdilerse büyük ihtimal geri almazlar. böyle istisnai ve güçlükle birşey elde edilen durumlarda her zaman olaylara hakim olmak, geleceği görerek hareket etmek gerek. bu tarz konularda başım çok ağrımıştı.


  • mayeskuel  (18.04.11 10:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.