[]

95-96 grand cherokee alınır mı nasıldır?

temiz az km'li cherokee alınır mı sizce? lpgli olacak yazın 1 ay kadar uzun yolda kullanılacak(istanbul-antalya-erzincan-istanbul ve ek yerler ortalama 4bin km) geri diğer zamanlarda istanbulda kullanılacak günde ortalama 30 km yapıcak. babam ve ben kullanacaz. yedek parçaları çok mu pahalıdır. parçaları sanayide değişecek biz aldıktan büyük ihtimal çünkü tanıdıklar var. parça fiyatları normal bir aile bütçesini çok zorlar mı? sık sık arıza çıkarır mı? yani kısacası genel bilgileri bekliyorum :)




 
ben aynı sorunun 2003-2004'lusunu sormuştum ve koşarak kaç yanıtını aldım.


  • kayranin kedisi  (17.04.11 13:54:14) 
bu tarz araçlar ailenin "tek aracı" olabilecek araçlar değildir. sık sorun çıkarır, çıkardığı zman maliyeti fazla olur. yedek parçası bulunmaz, pahalıdır. iyi bir amerikancı usta gerekir. yakıt sarfiyatı çoktur. LPG de olsa LPG'yi de sömürür. ama zaten bir tane araç varsa, keyif olsun diye, zevk olsun diye, off-road olsun diye ikinci, üçüncü araç olarak alınabilir.

bu arada 95-96 model bir grand cherokee'nin 120.000 km. altında bulunması çok zor ve hatta imkansızdır. 120.000 km.'den az diyenler yalan söyler. 120.000 km. de 4x4 bir araç için ciddi bir rakam.
  • nesilsiz  (17.04.11 14:41:09 ~ 14:45:38) 
  • nesilsiz  (17.04.11 15:43:17) 
abim 96 aldı böyle. lpg'liydi ama zaten lpg masrafı orta üstü yakan bir arabanın benzin masrafı gibi. bir kaç büyük arızası oldu maliyetli tamir edildi sonra sattı zaten abim de.


  • sijwocaq  (17.04.11 18:06:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.