[]

sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken

ne götürmek gerekir? akşam yemeğine gitmiyorum, 5 çayı gibi bişi olucak.
ben bir pasta alayım diyorum. kafi midir? nedir bunun raconu? ayriyetten çiçek filan çok mu abartı olur?

yorumlarınızı ivedi bekliyorum gönül doktorları :)

edit: pasta konusunda hemfikir isek, ne tür bişi olacağı hususunda önerilere açığım. resimdeki gibi bişi bulabileceğimi sanmıyorum. ama tarz bu olsun dimi? yoksa yaş pastanın da gideri olur mu

 
Ben de pek anlamam ama yanımdaki hatun arkadaş pastayı görünce eridi o pastayı bana getirsin ben evlenirim dediğine göre pasta güzel seçenek gibi gözüküyor kanımca ve nutella aşkına pasta iyidir.


  • TATLIEKŞİ  (17.04.11 10:10:30) 
pasta yeter bence.çiçeği sonra götürürsün.


  • hadii  (17.04.11 10:35:36) 
sadece pasta. çiçeği salla abi.


  • sen git ben geliyorum  (17.04.11 10:43:23) 
pasta al. çiçeği de es geçme. çiçek, güzelliğin ve nezaketin sembolü olduğu için o an, aile bireylerinin gözünde "kibar ve temiz" bir insan olarak yer edineceksin. ama sonra çay gelince nerde lan pasta'm 100 lira verdim ben ona. tadına bakmadan şurdan şuraya gitmem. dersen yalan olursun:)


  • mayeskuel  (17.04.11 10:59:12 ~ 11:06:54) 
kafam karıştı şimdi ama bakın. tek pasta yeter diyenlerle çiçek diyenler 2=2 eşit :)

@snowflake: şimdi bişi aklıma takıldı anneyi hesaba katınca. hani çiçeği aldım diyelim; kime nasıl vericem ki ben onu, aldığım çiçek sevgilim için değilmiydi ya :) gidip annesine bu da sizin için deyip uzatırsam kayınpeder dalmasın bana :D
  • supinoza  (17.04.11 11:11:28) 
Pasta yeter. 3-2


  • sourlemonade  (17.04.11 11:17:57) 
eğer çiçek götüreceksen ve muhafazakâr bir aile ise, evsahibi takımın genç oyuncusu olarak kız'a ver. aslında takım kaptanına vermek daha uygun olurdu; ama kültürümüz müsaade etmiyor.


  • mayeskuel  (17.04.11 11:23:27 ~ 11:24:05) 
@mayeskül: süper :) bir anda samimiyet kurma adına birebir

büyük ihtimal kapıyı baldızlardan biri açacak, ben onların eline tutuşturup kaçmayı düşünüyorum :)
  • supinoza  (17.04.11 11:25:47) 
erkek arkadaşım benim anneme orkide getirmişti. bende onun annesine orkide götürmüştüm. aslında çok ucuza almıştık ama adı çıkmış çiçeğin pahalı diye. etkisi büyük oluyor. güzel bir saksı almıştık bir de. her açtığında annem nişanlımı arayıp "ayy, ayyy orkidem açtıı. ayy ayyy bu ne güzel bir çiçek" diyor. bence saksıda küçük ve şık bir çiçek


  • sheridans  (17.04.11 11:28:47) 
gayet sade bir pasta. 4-2

öyle sade olsun ki, tadına bakılınca oha densin, hiç dışardan böyle şahane bişey gibi durmuyordu. öyle meyveli filan alayım deme. ne o öyle renkli renkli. çikolata asildir.
  • nezareten taharet  (17.04.11 11:29:07) 
Herkes çikolatalı sevmez, yengeye sorun bakalım ne seviyorlar. En önemli olan kaynananın ne sevdiği. Kaynata sizi kesmekten ne yediğini bilemeyecek zaten :)


  • sourlemonade  (17.04.11 11:34:49) 
ilk tanışma için sadece pasta yeterli :) çikolatalı olursa bence de gönülleri fetheder :) ikinci kez evlerine gideceğinizdeyse saksı çiçeğine +1 :)


  • chickensoup  (17.04.11 11:46:26) 
pastanın yanında çiçek de olmalı öteki türlü çok teklifsiz olur.


  • cinna monster  (17.04.11 12:14:13) 
ben çiçekle pastayı nasıl aynı anda taşıyacağım, elde mont falan yok pasta ezilmesin falan diye sıkıntıya gireceksen çiçeği boşver. bu konuda sıkıntın yoksa al çiçeği.

kimse çiçek getirdin diye bozulmaz.en kötü ihtimalle artı puan alırsın.
  • burfak  (17.04.11 13:29:48) 
Olacaksa saksı çiçeği olsun. Buket değil.


  • canerik  (17.04.11 16:30:25) 
bir elinde pasta bir elinde çiçek komik olur bence. bu sefer zevkli bi pasta götürün, bi dahakine çiçek götürürsünüz.


  • overdose  (17.04.11 20:47:33) 
bunda pasta
sonrakinde saksıda çiçekli bitki

  • pyro clustic flow  (17.04.11 23:44:38) 
pastayı boşver. bir kilo baklava her zaman daha fazla iş görür. çiçeğe hele hiç gerek yok bende.


  • beyazfil  (18.04.11 00:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.