[]

2. el araba

merhaba,

17.000 tl'ye alınabilecek minimum 2002 model, otomatik, hatchback bir araba önerir misiniz? neredeyse hiç trafik tecrübesi olmayan eşim kullanacağı için ne kadar sorunsuz olursa o kadar güzel olur. ben epey bakındım ama işin içinden çıkamadım.

teşekkürler.

 
citroen c3 dizel, bayansa micra da olur


  • madworld  (16.04.11 10:35:48 ~ 10:36:05) 
acilin vw sempatizani geldi.

vw golf veya polo alabilirsiniz istediginiz standartlarda ve fiyattadir. cay'da dem arabada volkwagen.
  • kreider  (16.04.11 11:45:36) 
focus iyidir. biraz hacimlidir ama ona göre yol tutuş, güvenlik ve iç hacim gibi artıları vardır.


  • atrin  (16.04.11 12:34:11) 
yazılanlara alternatif olarak honda jazz diyebiliriz ama bence dizel otomatik c3 bulursanız alın.


  • kayranin kedisi  (16.04.11 13:18:38) 
belirttiğim özellikler sahip olanları inceleyebileceğim link vb. daha çok işimi görecektir.


  • altinci nesil caylak  (16.04.11 13:53:13) 
focus +1


  • jaaaccckkk  (16.04.11 15:47:34) 
ben acemi şoför olarak -geçen ekimde- 2004 chevrolet kalos almıştım. memnunum.. piyasada otomatikleri de mevcut. hakkındaki olumsuz yorumlara bakma, tavsiye ederim, sorunsuz bir araba. yanlız 1,6 full sx olmasına dikkat. misal:
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
  • ludwig  (17.04.11 10:10:11) 
yaris kullanan var mı?


  • altinci nesil caylak  (18.04.11 10:04:34) 
öncelikle hayırlı olsun.

yarisle benzin tasarrufu yapacağım derken eşinize ciddi bagaj ve iç hacim sıkıntısı çektirebilirsiniz. alışveriş poşetlerini sığdıramazsa zılgıt yersiniz.

alabileceğiniz araçlar arkadaşların dediği gibi C3 uygun olabilir
www.sahibinden.com

fiat punto
www.sahibinden.com

benim favorim corsa 1.2 otm
www.sahibinden.com

bu fiyatı geçmeyeceğim derseniz opel corsa iyi bir seçim olacaktır. ha eğer biraz daha zorlayabilirim diyorsanız honda jazz alın gerisine karışmayın. polo da alabilirsiniz oldukça güzel araçlardır eşiniz güvenle seyahat edecektir. ancak yakıt ekonomisi yapamazsınız.
  • atrin  (26.04.11 16:55:05) 
yorumunuz için teşekkürler.

sanırım üst sınırı biraz daha esnetebilecek durumdayım. jazz her sorgulamamda baktığım bir araç. dediğim fiyata yakın, hele de otomatik bir araç ise kaçırmayı düşünmüyorum. polo, ve yaris, bir de swift dışında pek bakmıyorum gibi :)

yakıt ekonomisi elbet önemli, ancak iyi bir araba olursa 2. sıraya düşebilir durumda düşünebilirim.
  • altinci nesil caylak  (26.04.11 17:50:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.