[]

en beğenilenler...

en beğenilenler listem enteresan bir şekilde değişti. 7,8 gibi sıradakiler değişmedi ancak en tepedeki 5,6 tamamen değişimiş durumda.''kimdir nedir'' ime gidip en beğenilenlerimi kötüleyen sapıklar var mıdır? kötü olmasalar da naçizane çok daha süperleri varken sıradan entry'lerim en beğenilenlerin tepesine yerleşmiş. sinir oldum.




 
en beğenilen entry'lerinizi birileri beğenmemiş, kötü oylamış demek ki. bir kez de kötü oy alınca, haliyle o listeden inmişler. başkaları çıkar boşverin.


  • ufukcel  (15.04.11 20:32:50) 
olabilir. benim de başıma gelmişti böyle bir şey. başka bir entryini hiç beğenmeyip seni hayattan soğutmaya çalışabiliyorlar böyle :)


  • nereden baslasam  (15.04.11 20:33:21) 
  • ainothia  (15.04.11 20:41:05) 
Aynı şey bende de oldu bugün. Böyle bir tesadüf olması imkansız bence. Hem sende hem bende olamaz. Ayrıca birisi sırayla bütün entrylerimize oy vermiş olsa bile, bir kişinin oyu bütün listeyi tepe taklak etmeye yetmez diye düşünüyorum. Bu işte bir iş var ama du bakalım...


  • marcelle  (15.04.11 20:41:17) 
@marcelle

ya benim listem son 1 ayda değişti, yine de garipsedim. 1 günde olmadı yani. ama eser kalmadı eski halinden o derece.
  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.11 20:47:26) 
seri eksi oy veren ibne ye yakalanmış olmalısınız. sırayla kötülemiştir.


  • durdenist  (15.04.11 20:52:01 ~ 20:52:10) 
ayrica birisi ucurulursa oylanmadigi halde listeniz topyekun degisebilir. gecenlerde yine basima geldi. ilk 10'dan 5 tane entry en begenilenlerden (devam... seceneginden bahsediyorum) bile cikti.
buradan yonetime sesleniyorum: beni begenen adamlari ucurmayin lan!

  • entrapmen  (15.04.11 21:10:59) 
@entrapmen

hmm. o zaman muhtemelen sevenimi uçurdular. (devam... dan da çıktılar çünkü)
  • kisa bisey olsun istemistim  (15.04.11 21:45:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.