[]

Laptop konusunda tavsiyeye ihtiyacım var

Mühendislik programları - sonlu elemanlar analizleri yapmak için kullanacağım bir laptop almayı planlıyorum. 4 modelde kararsız kaldım. Dell laptoplarda aşırı fan sesi olduğuna şahit oldum. Toshiba sessiz ve başarılı. HP ile ilgili de negatif bir kanı mevcut ama fiyat olarak da aşağıda linkini yolladığım model toshiba'nın eşdeğer modelinden 400 lira daha düşük fiyata sahip. Dolayısıyla bir karasızlık yaşıyorum.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

www.vatanbilgisayar.com

Açıkçası bu modeller dışında da bir model tavsiye edebilirsiniz. işlemci i5 in en üst hali olabilir. Üst limit 1500 tl olmak üzere.

Siz olsanız neyi tercih ederdiniz?

 
Mutlaka bu dördünden biri ise Toshiba en iyisi. Dell sakın alma, ısınma problemi en az olan bilgisayarlar asus ve samsung, taze laptop almış ve bilumum 3d programları çalıştırmak için kullanacak ben derim ki işini şu samsung görür:

onur.gen.tr

dur modelini yazayım tipi böyle de model de şu:

www.teknosa.com

teknosa'da indirimi de var, 1,390 a mı ne geliyor. gerçi ben aynı özlelliklerde ama ekran kartı daha iyi olan bir asus aldım ama o kadar ekran kartına ihtiyaç duymazsın. Toshiba veya Samsung diyorum.
  • deliberte  (15.04.11 16:03:39) 
evet hocam bu ara samsunglar oldukça popüler. toshibalar taş gibi ama fiyatları biraz yüksek. ben toshiba almıştım 3 seneyi geçti hala sapa sağlam bilgisayar baya kullanıyorum.

hplerde sıkıntı çok oluyor bu ara. asus, acer ya da samsung al.
  • maresal jedi  (15.04.11 17:15:32) 
2bin lira civarına çıkabilirseniz çok daha iyi alternatifler mevcut. almışken bir kere almak lazım.


  • aarone  (15.04.11 18:12:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.