[]

oyun bulmaca

Rage of Mages (Allods) isimli bir rpg oyununu iso şeklinde indirmek niyetindeyim. Oyun çok eski olduğu için bulamıyorum doğru düzgün bi link, nereden ulaşabiliriz kendisine? Bi buldurun yahu.




 
torrent kullanıyorsanız zamunda'da var. zamunda hesabınız yoksa indirme dosyasını gönderebilirim.


  • flame of feanor  (15.04.11 12:46:08) 
@skatheist bu sanırım bendekiyle aynı. kaldırıp tekrar kurdum bu dosyayı ama daha oyunun en başındaki reklam videolarında takılıp kalıyor, acaba dosyada değil de ayarlarla ilgili mi bir sorun var bilemedim.

@flame of feanor zamunda hesabım yok ne yazık ki

@reyals bakayım ona da bi
  • lotesse  (15.04.11 12:57:03) 
oyun eskiyse ve windows yeniyse / 7 ya da vista / ayarlarla ilgili bi problem olabilir. ilk olarak oyunun uyumluluğunu xp'ye getirip bir deneyin, o da olmadı ekran kartını bi güncelleyin.


  • repins  (15.04.11 13:53:08) 
bana mail adresini sözlük'ten özel mesajla gönderirsen sana underground gamer (torrent private tracker) davetiyesi atabilirim. özellikle eski oyunları oradan kolayca edinebilirsin.

eski uygulamaların uyumluluğu için windows 7 altında "virtual machine xp mode" kurup kullanabilirsin. ancak bunun için microsoft'ın sitesinden güncellemelerin bir kontrolü yapılır.

diğer seçenek ise oracle virtual box. windows xp veya windows 95/98 image'ı sayesinde pencerede stabil çalışan bir sanal makine ile sorun yaşamadan oyunları çalıştırabilmen mümkün.
  • archetype  (15.04.11 14:14:14) 
bilgisayar yeni, windows 7 olduğu için sanırım, çünkü hatırladığım kadarıyla diğer bilgisayarımda (xp) çalışıyordu. şimdi bilgisayarda nasıl çalıştırabileceğime dair iyi çözümler buldum sayenizde; fakat benim iso uzantısıyla istememin asıl sebebine gelecek olursak ben bunu psp'de de çalıştırmak istiyorum. prometheus iso loader yükleyip oradan denemeyi düşünüyorum sizce bu tasarının başarıya ulaşma ihtimali nedir? psp'yi daha dün aldığım için kurcalama aşamasındayım henüz, 6.20 yüklü olduğu için daha iyi bir çözüm bulamadım çünkü :)


  • lotesse  (15.04.11 14:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.