[]

bu nedir?

çok sevgili diş perileri! alt kesici dişlerimin tam ortasını kürdan ile karıştırırken bir parça koptuğunu hissettim sonra aynada kontrol ettim dişlerimin arasındaki bölge gayet normal görünüyordu...kopan parçayı inceledim diş parçasına benzemiyor ama diş gibi sert sanki kurumuş bi alçı parçası gibiydi zorlayınca ufalandı.... neyse her akşam dişlerini mutlaka fırçalayan biri olarak soruyorum...nedir bu?




 
yemek artığı olabilir belki.


  • nedendir bilinmez  (14.04.11 23:38:07) 
diş dolgusu olabilir belki


  • krpotkal  (14.04.11 23:51:14) 
diştaşı olduğundan oldukça eminim.


  • inthechaos  (14.04.11 23:59:10) 
tarife göre, diştaşı olduğu kesin.

editleyeyim bari: her akşam diş fırçalamakla olmuyor öyle. günde iki kere fırçala ve diş ipi kullan.
  • daysleeper  (15.04.11 01:04:16 ~ 01:05:59) 
aynı şeyi sürekli yaşıyorum ben de. yenip içilen şeylerin diş aralıklarında sıkışıp taşlaşmasından oluyor. hatta diş ipiyle temizledikten sonra ayrıldığı yerdeki boşluk rahatsızlık veriyor. diş hekiminde sağlam bir temizlik yaptırıp sonrasında da düzenli diş ipi kullanmak gerekiyor ama üşenip diş ipini bir kaç gün salladığın anda yeniden oluyor.


  • blackdog  (15.04.11 01:43:07) 
tartarartıbir.


  • charlesbukowskiineksi  (15.04.11 08:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.